Programska oprema
06.11.2006 07:22
Posodobljeno 15 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Študent je car

Microsoft bo letos organiziral srečanje “Študent je car”, ki bo 23. novembra potekalo v Mariboru in 28. novembra v Ljubljani. Dogodek, namenjen predvsem študentom, ki želijo od blizu spoznati najnovejše Microsoftove tehnologije in nove pristope k razvoju programske opreme, bo letos usmerjen predvsem v razvoj in novosti v prihajajočem operacijskem sistemu Windows Vista in razvojnem okolju .NET Framework 3.0 (WinFX).

Dogodek je del Microsoftovih prizadevanj na področju sodelovanja s študenti v okviru akademskega programa. Ta študentom omogoča boljše udejstvovanje na tehničnem področju, boljše poznavanje najnovejših tehnologij in ustvarjanje pomembnih kontaktov znotraj industrije. V okviru akademskega programa imajo študenti brezplačen ali pa cenovno ugoden dostop do tehnologij, razvojnih orodij, izdelkov in informacij o Microsoftovih izdelkih. Samega dogodka se praviloma vsako leto udeleži preko 200 študentov, kar kaže na visoko stopnjo zanimanja za novo tehnologijo med mladimi.

Več o dogodku, predavanjih in predavateljih je na voljo na spletnem naslovu <a href="http://www.microsoft.com/slovenija/academia/student/StudentJeCar.mspx”>http://www.microsoft.com/slovenija/academia/student/StudentJeCar.mspx. Hkrati pa vas vabimo tudi na ogled portala, ki ga pripravljajo Microsoft Student Partnerji: www.kodirnica.net.


Prijavi napako v članku