Računalništvo, telefonija
28.06.2021 07:56
Posodobljeno 3 meseci nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Ali vas boli vrat, ko ure in ure gledate v monitor? Pomaga lahko …

S stojalom za monitor LANQ boste transformiralo svojo delovno postajo.
S stojalom za monitor LANQ boste transformiralo svojo delovno postajo.

Način postavitve delovne postaje vpliva na vašo delovno uspešnost in celo na zadovoljstvo pri delu. S pravo ureditvijo lahko izboljšate produktivnost, povečate samozavest in se počutite srečnejše pri delu. Na drugi strani pa lahko nezadovoljiva nastavitev povzroči frustracije, oteži izvedbo dela in v primeru slabe ergonomije tudi zdravstvene težave.

Stojalo za monitor vam lahko na enostaven način pomaga doseči idealno nastavitev mize, ki bo spodbudila vašo produktivnost in vam pomagala, da se boste za svojo mizo počutili bolj udobno. Spletni prodajalec Cafago je na TEJ POVEZAVI pripravil akcijsko ponudbo za multifunkcijsko stojalo za monitor LANQ PC Dock Pro, ki ga lahko dobite po neverjetni ceni 72,19 evrov.

Ta namizni pripomoček je odličen vsakodnevni pomočnik za pisarniško ali domače delo. Stojalo za monitor LANQ PC zagotavlja optimalne vidne kote, ki preprečujejo nastanek bolečin v hrbtenici in vratu. Na priročni polici je dovolj prostora za vaš monitor in vse ostale računalniške pripomočke. Pod polico pa lahko po končanem delu pospravite tipkovnico in miško.

Več kot le stojalo za monitor

To pa ni njegova edina funkcija, saj se pod in na elegantni zasnovi skriva kopica priročnih orodij. Uporabniki, ki nimajo možnost kabelskega interneta in se za delo ter zabavo zanašajo na brezžično Wi-Fi omrežje, se bodo razveselili vgrajenega ojačevalca brezžičnega signala, ki bo pospešil delovanje interneta in zmanjšal zamike v signalu. Podpira tako 2,4 kot tudi 5 gigaherčno frekvenco za neverjetne hitrosti do 867 megabitov na sekundo. Ojačevalec lahko služi tudi kot središčna točka, na katero se lahko poveže do 8 naprav.

Pri strani boste opazili bogat nabor računalniških vhodov. Na voljo imate dva USB-A in USB-C vhoda. Slednja podpirata tudi 15-vatno hitro polnjenje pametnih naprav. Takoj zraven je nameščen še gumb za RGB osvetlitev, s katerim lahko menjate in prilagodite barvne profile. Na vrhu stojala za monitor LANQ pa se skriva še vmesnik za brezžično polnjenje pametnih telefonov in čitalec prstnih odtisov za izboljšano varnost računalniškega sistema in hitro menjavo profilov.

Si želite čistega videza brez nepotrebnih kablov? Multifunkcijsko stojalo za monitor ima vgrajen še en standard za brezžično povezljivost, in sicer Bluetooth, preko katerega lahko povežete vso računalniško periferijo. Končni rezultat je urejena ergonomska miza, ki bo preprečila nastanek bolečin v hrbtenici ali vratu. Na TEJ POVEZAVI vas do konca julija ali do razprodaje zalog čaka neverjetno stojalo za monitor s kopico priročnih funkcij. Spletni prodajalec Cafago vas bo dodatno razveselil z dobavo iz evropskega skladišča brez dodatnih dajatev.


Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

DEMAR d.o.o.

Gmajna 10, 1236 Trzin, Tel: 05 907 40 61
Drzne rešitve za spletne predstavitve z dušo Obstaja agencija, ki ponuja rešitve za podjetja, organizacije, znamke in posameznike. Za vse, ki pogrešajo sodobnost, kreativnost ... Več
Zlati partner

iPROM d.o.o.

Šlandrova ulica 4b, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 511 07 50
Digitalna odličnost, ki prepriča iPROM je hiša znanja in izkušenj, ki naročnikom poenostavlja kompleksnost trženja v digitalnem okolju. Pripravljajo, organizirajo in izvajajo ... Več

MARUSSIG d.o.o.

Čepovanska 2, 1000 Ljubljana, Tel: 041 508 427
Z digitalizacijo prehiteti konkurenco ERP je prilagodljivo, optimirano in vitko možgansko središče tehnološkega sistema vašega podjetja. Ponudbe, nabave, načrtovanje dobav ... Več

NOMISCOM, Simon Šebjanič s.p.

Kupšinci 31, 9000 Murska Sobota, Tel: 031 650 787