13.08.2018 12:35
Posodobljeno 3 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Starševski nadzor nad porabo in stroški

..Tarifa HoT MINI za 6,99 evra vključuje 1.500 minut in 1.500 SMS-ov v vsa slovenska omrežja in 3 GB prenosa podatkov. Aplikacija Moj HoT omogoča preprosto upravljanje in brezplačno prilagajanje nastavitev, vključno s spreminjanjem tarife. Starši imajo možnost nadzora nad porabo in stroški tudi za družinske člane..
Starševski nadzor nad porabo in stroški
Starševski nadzor nad porabo in stroški

Kdor želi neomejene minute in SMS-e v vsa slovenska omrežja, lahko izbira med tarifama HoT MAXI in HoT EXTRA. V tarifi HoT MAXI je poleg tega za 9,99 evra vključeno 20 GB prenosa podatkov, v tarifi HoT EXTRA pa je za 14,99 evra na voljo kar 50 GB prenosa podatkov. Prav tako za 14,99 evra je pri HoT-u na voljo tarifa HoT GIGA, ki vključuje 200 GB prenosa podatkov v Sloveniji in je s paketom WiFi2GO, ki vključuje priročni modem, prilagojena vsem tistim, ki želijo vzpostaviti mobilno omrežje. Takšno mobilno omrežje lahko hkrati koristi več družinskih članov ali prijateljev.

Velike količine prenosa podatkov
Z vključenimi količinami prenosa podatkov HoT zadovolji tudi tiste uporabnike, ki želijo biti ves čas povezani s spletom. 3 GB prenosa podatkov, kolikor jih vključuje tarifa HoT MINI, zadostujejo za pregledovanje e-pošte, iskanje po spletu in uporabo Facebooka. 20 GB ali več prenosa podatkov, kolikor jih vključujeta tarifi HoT MAXI in HoT EXTRA, pa omogoča tudi brezskrbno poslušanje glasbe preko spleta in ogled video vsebin. Tako 20 GB prenosa podatkov na primer zadošča za 350 ur brskanja po spletu ali 250 ur uporabe Facebooka ali 130 ur poslušanja glasbe ali 80 ure prenosa video vsebin preko Netflixa ali 70 ur spremljanja Youtuba.

Moj HoT za brezplačno priročno upravljanje
HoT uporabnikom omogoča, da preko spletne strani www.hot.si ali mobilne aplikacije Moj HoT sami brezplačno spreminjajo nastavitve porabe, polnjenja računa, samodejnega podaljševanja zakupljenih paketov ali preklapljajo med HoT-ovimi tarifami. Pri plačevanju za storitve lahko izberejo tudi načine plačevanja, s katerimi se izognejo plačilu provizij (npr. kreditne kartice, PayPal …) Tako imajo uporabniki vedno natančen pregled nad stroški. Določijo lahko limit porabe, s čimer se zavarujejo pred ustvarjanjem visokih stroškov s povratnimi klici na morebitne zlonamerne klice iz tujine. Preko funkcije za starševski nadzor lahko spremljajo in upravljajo tudi stroške ter porabo za svoje družinske člane.

Zagotovljena kakovost omrežja
Vse HoT-ove tarife vključujejo prenos podatkov preko LTE mobilnega omrežja hitrosti do 20 Mbit/s, ki jo z doplačilom 2 evra uporabnik lahko poviša na do 50/10 Mbit/s. Omrežje in medomrežno povezovanje za uporabnike HoT zagotavlja A1, ki ima v Sloveniji 99-odstotno pokritost prebivalstva z mobilnim omrežjem 3G ter 98-odstotno pokritost prebivalstva z najboljšim mobilnim omrežjem 4G/LTE. Preko A1 HoT omogoča tudi mednarodno gostovanje.

HoT ne bo nikoli višal cen
HoT je edini operater na slovenskem trgu, ki se je zavezal, da ne bo nikoli višal cen, izboljšane tarife pa bodo samodejno vključili tudi vsem obstoječim uporabnikom. Obljubil je, da bo zagotavljal pošteno ponudbo, ki ne zavaja in je pregledna. Vse HoT-ove tarife so uporabnikom na voljo brez vezave, saj že s svojo redno ponudbo konkurirajo najugodnejši ponudbi na trgu. S tem so uporabniki HoT-ovih tarif prosti, da lahko kadar koli izbirajo med najboljšimi ponudniki storitev mobilne telefonije na trgu. (P. R.)


Prijavi napako v članku