Računalništvo, telefonija
13.09.2019 07:00

Deli z drugimi:

Share

Star Wars Pinball je odslej na razpolagao tudi za Nintendo Switch!

Star Wars Pinball je odslej na razpolagao tudi za Nintendo Switch!
Star Wars Pinball je odslej na razpolagao tudi za Nintendo Switch!

13. septembra vas čaka pot v oddaljeno galaksijo na krovu najnovejše zbirke digitalnih fliperjev, ki so jih ustvarili profesionalci v Zen Studios!

13. septembra 2019 – Igralci, ki jih spremlja Sila, lahko zdaj izberejo stran v Star Wars™ Pinballu, zbirki devetnajstih vojnozvezdnih miz za Nintendo Switch! Od danes dalje lahko tako tihotapci kot droidi kupijo fizično izdajo Star Wars Pinballa po priporočeni ceni 29,99 EUR. Prav tako je igra na razpolago v Nintendovi digitalni trgovini. Za več informacij o igri poglejte na http://www.starwarspinball.com/main.html.

Zbirka za Nintendo Switch nudi nove in vznemirljive igralne načine, ki so lastni le tej konzoli. Oborožite se lahko v modusu Galactic Struggle, osredotočenem na skupnost, kjer z igranjem prispevate točke svetli in temni strani Sile; se razvijete do petdesete stopnje v novem kariernem načinu; in odklenete posebne Siline bonuse, s katerimi uresničite svoj pravi potencial.

Star Wars Pinball uporablja posebne Switcheve lastnosti, kot sta HD-tresenje in navpična postavitev zaslona. Igrate lahko doma ali na poti, saj Switch nudi enako vrhunsko igralno izkušnjo ne glede na to, kje ste!

Mize v Star Wars Pinballu

Celotna zbirka 19 miz, osredotočenih na galaksijo daleč, daleč proč …

* Priredbe filmov: Star Wars™: A New Hope™, Star Wars™: The Empire Strikes Back™, Star Wars™: Return of the Jedi™, Star Wars™: The Force Awakens™, Star Wars™: The Last Jedi™, Rogue One: A Star Wars™ Story; Solo: A Star Wars™ Story.

* TV-priredbe: Star Wars: The Clone Wars™ in Star Wars Rebels™.

* Liki: Han Solo, Darth Vader, Lando Calrissian na mizi Calrissian Chronicles, Boba Fett, droidi.

* Lokacije: otok Ahch-To, Mimban (miza Battle of Mimban).

* Tematike: Jediji proti Sithom (Masters of the Force), X-wingi proti TIE-fighterjem (Starfighter Assault), vloga zlobneža (Might of the First Order).

STAR WARS in s tem povezana lastnina so blagovne znamke oziroma avtorsko zaščitene vsebine v ZDA in drugih državah. Pripadajo družbi Lucasfilm Ltd. ali njenim podružnicam. © in TM Lucasfilm Ltd.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem COLBY d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri COLBY d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Colby

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem COLBY d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku