Hi-fi sistemi
16.06.2014 18:10

Deli z drugimi:

Share

Središče zabave

Philipsova predvajalnika Blu-ray BDP5700 in BDP7750 poskrbita za odlično sliko in zvok, z neverjetno povezljivostjo pa omogočata hiter dostop do spletnih vsebin.
Središče zabave
Središče zabave

Philipsova 3D Blu-ray predvajalnika BDP5700 in BDP7750 sliko po želji takoj pretvorita iz 2D v 3D in poskrbita za visoko ločljivost v treh dimenzijah. Dnevno sobo mimogrede spremenita v središče zabave za vso družino.

Tehnologiji Dolby TrueHD in DTS-HD odlično sliko dopolnita z visokokakovostnim in čistiim prostorskim zvokom, ki 3D-doživetje naredi še bolj pristno. Glasbo in videoposnetke preko povezave USB 2.0 predvajamo kar neposredno na televizorju, podpora za Skype pa omogoča videoklice v izjemni resoluciji. S priključitvijo tipkovnice lahko hitro dostopamo tudi do storitev Smart TV in do spletnih vsebin.

S tehnologijo SimplyShare in vgrajenim Wi-fi hitro vzpostavimo povezavo in vsebine na TV pretakamo kar brezžično. S tem so naša pretekla doživetja v sliki vedno na dosegu roke.

Zahvaljujoč DivX Plus HD lahko na predvajalniku Blu-ray BDP5700 v neverjetno visoki ločljivosti predvajamo tudi format DivX, omrežna povezava DLNA pa nam omogoča, da gledamo fotografije in videoposnetke z računalnika neposredno na velikem zaslonu našega televizorja.

Pogosto se nam zgodi, da založimo daljinski upravljalnik, zato so za Philipsove izdelke poenostavili njihovo upravljanje. Kot daljinski upravljalnik namreč lahko uporabljamo kar pametni telefon ali tablico.

Modela Philipsovih Blu-ray predvajalnikov sta na voljo po priporočenih cenah, BDP5700 za 134,99 EUR

in BDP7750 za 199,99 EUR.

Vas zanima več iz te teme?
hišni kino

Prijavi napako v članku