Računalništvo, telefonija
10.02.2005 10:05

Deli z drugimi:

Share

Središče zabave na »križišču sveta«

Newyorški Times Square bo poleti 2005 postal središče zabave, kajti novo zabavno središče Nokia Theatre Times Square s kapacitetami za 2.100 ljudi na vogalu Broadwaya in 44. ulice (zgradba Viacoma in MTV-ja) napoveduje nastope najbolj vročih imen iz sveta zabave. Novo sodelovanje med Nokio in družbo AEG LIVE, ki bo upravljala Nokia Theatre v New Yorku, je nadaljevanje uspešnega dela v preteklosti, ko sta družbi že ponudili Nokia Theatre za 7.000 obiskovalcev v Los Angelesu, Club Nokia, klub namenjen koncertom, ki sprejme 2.500 ljudi, in Nokia Theatre v Grand Prairie (Teksas) z 6.000 sedeži.

Zabavna središča Nokia Theatre so del pobude, ki se imenuje “Nokia Unwired” in ponuja obiskovalcem željnim zabave živo glasbo, koncertne turneje in glasbene televizijske prenose v živo. Družba AEG LIVE, ki je ena od vodilnih koncertnih družb na področju Amerike, bo skrbela za vse te dogodke v verigi Nokia Theatre in od poletja 2005 vsako leto pripravila več kot 150 koncertov, svečanih podelitev nagrad, prenosov v živo in drugih posebnih dogodkov.

Ko bo zgradba, ki jo prenavlja in dekorira znameniti Rockwell Group, prenovljena, bo na voljo za 2.100 obiskovalcev, razen tega pa bo na voljo še velika izbira hrane in napitkov za sladokusce, ki jih pripravlja Europa Café. Klubska soba Nokia Lounge bo ponujala sproščujočo atmosfero, kjer bodo gostje lahko napolnili baterije svojih mobilnikov, spoznali nove produkte in storitve Nokie, nalagali mobilne vsebine, kot so igre, video, melodije zvonjenja, sodelovali pri promocijskih igrah in drugih dogajanjih. V prenovo zgradbe bivšega Loews Movie Theatre je Nokia vložila 15 milijonov dolarjev.


Prijavi napako v članku