Računalništvo, telefonija
10.04.2020 14:28
Posodobljeno 4 tedni nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Virtualno trguj na trgih kriptovalut, delnic, zlata …

Čas, v kakršnem smo se znašli zaradi koronavirusa, je v hipu spremenil naše rutine in življenja na stotine milijonov ljudi po vsem svetu. Takšni dogodki močno prizadanejo tudi trge kriptovalut, močno zanihajo vrednosti delnic, nafte, zlata …

Trguješ lahko tudi virtualno

So pa padci na trgih priložnosti za vlagatelje, ki špekulirajo prav z vrednostjo omenjenih “dobrin”. Kaj se dogaja na več tisoč trgih po vsem svetu, lahko spremljaš na portalu AvaTrade. Registriraj se in spremljaj, kaj se dogaja – spremljaj krivulje padcev in vzponov delnic več kot 1000 podjetij, nafte, zlata, kriptovalut. Možnosti je neskončno, registracija pa brezplačna.

Opravi registracijo in trguj virtualno brez tveganja, a se vseeno veliko nauči o trgih. Vložiš lahko določen virtualni znesek in se preizkusiš v trgovanju brez možnosti, da bi dejansko kaj denarja izgubil (ali pridobil).

Spremljaš lahko, kateri trgi padajo in kateri rastejo. Na portalu AvaTrade lahko to spremljaš zelo enostavno, pregledno in uporabniško prijazno. Ni treba biti strokovnjak, da lahko opazuješ, kateri trgi pridobivajo na vrednosti in kateri izgubljajo.

Personaliziraj svoj profil

Naredi si svojo listo spremljanja in ob vsakokratni prijavi spremljaj samo tiste trge, ki te zanimajo. Na ta način si lahko prilagodiš in olajšaš iskanje po portalu.

Registracija je brezplačna, opravite pa jo TUKAJ.

(79 % malih vlagateljev izgubi denar pri trgovanju s CFD-ji pri tem ponudniku. Razmislite, ali razumete, kako delujejo CFD-ji in ali si lahko privoščite, da tvegate izgubo denarja.)

Registrirajte se in opazujete, kaj se dogaja na različnih trgih, morda pa se kasneje odločite za trgovanje in začnete tudi zares trgovati. Svojo pot vlagatelja lahko na AvaTrade začnete in se preizkusite s CFD trgovanjem. CFD je kratica za pogodbe za razliko. Giblje se podobno kot surovina (ali vrednostni papir), pa vendar niste lastnik tega, v kar vlagate. Lahko pa so odličen način za investiranje.

Kako začeti?

Najprej morate izbrati platformo, na kateri boste trgovali – v našem primeru platformo AvaTrade. Nato se registrirate – brezplačno in enostavno, saj te enostavno vodi skozi postopek. Virtualno lahko trgujete brez svojih sredstev.

Če boste nadaljevali, boste morali izbrati pravo, realno plačilno sredstvo. To je lahko PayPal, nakazilo s kreditno kartico, bančno nakazilo … Nato lahko začnete zares trgovati.

Nekaj naših izkušenj ali več informacij o tem najdete na teh povezavah:

Kako najbolj enostavno kupiti bitcoin? 

Kako kupiti delnice in ali je zdaj pravi čas 

Cena nafte je strmoglavila – se splača vlagati? 

OPOMBE

* AvaTrade ponuja tako vlaganje v delnice kot tudi v kriptovalute ter trgovanje s CFDji.

* Upoštevajte, da so CFD-ji zapleteni instrumenti, z visoko stopnjo tveganja, kjer je zaradi vzvoda možna hitra izguba denarja. 79 % malih vlagateljev izgubi denar pri trgovanju s CFD-ji pri tem ponudniku. Razmislite, ali razumete, kako delujejo CFD-ji in ali si lahko privoščite, da tvegate izgubo denarja.

* Pretekli donosi niso jamstvo za bodoče donose.

* Kriptovalute so nestanovitni instrumenti, ki lahko v zelo kratkem časovnem okviru močno nihajo in zato niso primerni za vse vlagatelje. Razen s CFD-ji trgovanje s kriptovalutami ni urejeno in ga zato ne nadzoruje noben regulativni okvir EU.


Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

SOREX d.o.o.

Foersterjeva ulica 10, 8000 Novo mesto, Tel: 07 337 90 10

NGN MEDIA

Ulica 15. maja 10b, 6000 Koper/capodistria, Tel: 041 694 668

ZABEC.NET

Likozarjeva ulica 3, 1000 Ljubljana, Tel: 01 600 10 50
Zabec.net - del skupine ZGroup Zgroup je integrirana poslovna skupina, ki podjetjem z inovativnimi tehnološkimi rešitvami pomaga dosegati digitalne in infrastrukturne cilje. Združujejo ... Več

NIMBIS d.o.o, Max.si

Čučkova ulica 5, 2250 Ptuj, Tel: 05 905 01 88
Razlogov za posodobitev IT infrastrukture je veliko. S posodobitvijo lahko postanete bolj agilni in prilagodljivi, hkrati pa prihranite denar, tako kratkoročni kot dolgoročni. Če ... Več