Računalništvo, telefonija
25.10.2016 14:05
Posodobljeno 5 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Spoznajte najbolj atraktivne čevlje vseh časov

S čevlji Vixole Matrix bomo zagotovo vedno v središču pozornosti!
S čevlji Vixole Matrix bomo zagotovo vedno v središču pozornosti!

Če ste naveličani običajnih čevljev, si morate nujno omisliti nakup futurističnih čevljev Matrix start-up podjetja Vixole. Ti so naprodaj na spletnem portalu Indiegogo, ker podjetje zbira zagonska sredstva za zagon proizvodnje novosti, pri čemer potrebuje kar preračunanih 183 tisoč evrov. Nakup futurističnih čevljev Vixole Matrix lahko opravimo na spletni povezavi bit.ly/Vixole-Matrix, vendar niso ravno poceni, saj je zanje v predprodaji potrebno odšteti kar preračunanih 207 evrov.

Pri futurističnih čevljih Vixole Matrix gre za to, da je v zadnjem delu čevljev všit zaslon LED, ki ga pred poškodbami in zunanjimi vremenskimi vplivi varuje prozorna plastična zaščita. Slike na zaslon prenesemo kar brezžično z uporabo pametnega mobilnega telefona, te pa se lahko spreminjajo celo glede na lokacijo, kjer se nahajamo, ali glede na vrsto glasbe, ki jo v določenem trenutku poslušamo. Čeprav je ločljivost zaslona LED le 22 točk na palec, verjamemo, da bomo z njimi nedvomno dobro videti v javnosti. Poleg tega gre za termoplastičen polimer, katerega ključne odlike so odpornost na zunanje dejavnike. Gre za enak material kot pri zapestnici Nike FuelBand SE.

V futuristične čevlje Vixole Matrix so inženirji seveda morali poleg zaslona vgraditi še mikroprocesor, sistemski pomnilnik, tipala in brezžično povezavo Bluetooth, za napajanje celotnega sistema pa skrbi baterija kapacitete 3.000 miliamper ur. To pomeni, da bomo morali zvečer poleg pametnega mobilnega telefona, tabličnega računalnika in prenosnika, morali dati polniti še čevlje.


Prijavi napako v članku