Računalništvo, telefonija
27.03.2018 16:00
Posodobljeno 3 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Športna pametna ročna ura je lahko vaša že za manj kot 20 evrov!

Športna ročna ura Zeblaze BT4.0 Sports Smart Watch je lahko naša že za 19,99 evrov!
Športna ročna ura Zeblaze BT4.0 Sports Smart Watch je lahko naša že za 19,99 evrov!

Če potrebujete kakovostno pametno ročno uro za šport, a zanjo niste pripravljeni odšteti veliko denarja, ima spletna prodajalna Cafago pravo rešitev za vas. Ta namreč ponuja pametno ročno uro Zeblaze BT4.0 Sports Smart Watch že za 27,09 evrov in sicer na spletnem naslovu https://www.cafago.com/en/p-j2626b.html?aid=niske. Z vnosom kupona »MAJ26« (brez narekovajev) pa bo lahko pametna ročna ura Zeblaze BT4.0 Sports Smart Watch vaše že za zgolj 19,99 evrov. Ker pa ta ponudba preteče 20. aprila, z nakupom nikakor ne gre odlašati.

Pametna ročna ura Zeblaze BT4.0 Sports Smart Watch za športne dejavnosti nas ne bo pustila na cedilu. Ta je namreč opremljena s 3,1-centimetrskim oziroma 1,24-palčnim zaslonom z osvetljavo, brezžično tehnologijo BT 4.0 in številnimi funkcionalnostmi, kot so števec korakov, merilec porabljenih kalorij, opravljena razdalja, budilka, sprejemanje klicev in sporočil in še mnogo več. Poleg tega je novost opremljena s certifikatom IP67, kar pomeni, da je vodotesna in jo lahko uporabljamo tako med pranjem rok kot tudi ob rahlem dežju ali ob bazenu ali morju.

Ena večji prednosti športne ure Zeblaze BT4.0 Sports Smart Watch je tudi avtonomija delovanja, saj v stanju pripravljenosti zdrži kar 33 mesecev, ob poprečni uporabi 24 mesecev, ob intenzivnejši uporabi pa njena avtonomija znaša kar 14 mesecev. Pri tem velja le še omeniti, da je poceni športna pametna ročna ura združljiva z mobilnimi napravami ki poganjajo iOS 7.0 in Android 4.4 ali novejši.


Prijavi napako v članku