Igre
23.04.2010 15:38
Posodobljeno 11 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Splinter Cell: Conviction bo dobival tedenske dodatke!

Prenosljivi dodatki so v trenutni generaciji konzol hitro postali zelo popularni in nepogrešljivi del vsake igre. Igričarjem prinesejo malo svežine, medtem ko razvijalci z njimi zaslužijo nekaj dodatnih centov. Toda Ubisoft ima malce drugačne načrte kot ostali razvijalci.
Ker
Ker

Ubisoft ima za igro Splinter Cell: Conviction visoke načrte. Namreč, igričarjem, ki si bodo lastili dotično igro so obljubili, da bodo vsak teden deležni novega dodatka, ki bo povrh vsega še zastonj. Te bomo lahko našli v meniju pod »Extras«. Kako dolgo bo njihova dobrodelnost trajala, nam niso želeli zaupati, izvedeli pa smo, kateri izmed dodatkov nas čakajo v bližnji prihodnosti.

V tem tednu so nas že obdarili z orožjem imenovanim MP7A1, ki ga lahko vidite levo med slikami. Vendar za prihajajoče tedne Ubisoft obljublja še več orožja, preobleke za igralnega lika, obljubljena pa je tudi nova večigralska mapa, za igralni način Deniable Ops.

Splinter Cell: Conviction je trenutno že na prodajnih policah širom sveta, vendar le za konzolo Xbox 360. Igričarji, ki si lastijo PC, bodo namreč morali počakati do konca meseca.

Vas zanima več iz te teme?
Ubisoft igre

Prijavi napako v članku