Računalništvo, telefonija
23.12.2013 16:13

Deli z drugimi:

Share

Spletne konference tečejo z novim ISL Groop 3.0 gladko in brez zamikov

Z novo večjo posodobitvijo aplikacije za spletne sestanke in webinarje podjetja XLAB, ISL Groop 3.0, lahko sestankujete od koderkoli in se pogovarjate popolnoma tekoče brez vsakršnih časovnih zamikov.
Spletne konference tečejo z novim ISL Groop 3.0 gladko in brez zamikov
Spletne konference tečejo z novim ISL Groop 3.0 gladko in brez zamikov

XLAB, razvijalec in ponudnik oblačnih rešitev za podporo strankam na daljavo in spletno sestankovanje, je oznanil večjo posodobitev priljubljene aplikacije za spletne sestanke z izpopolnjeno zvočno komunikacijo. Udeleženci konferenčnega pogovora se lahko z uporabo aplikacije ISL Groop 3.0 pogovarjajo popolnoma tekoče brez vsakršnih časovnih zamikov, kar skupaj z jasnim video prenosom vseh prisotnih omogoča zelo učinkovito razpravo.

ISL Groop je preprosta rešitev za spletno sestankovanje, s katero lahko ljudje sodelujejo v spletnih pogovorih v pisarni ali zunaj nje. Pridružite se jim lahko z vseh računalnikov Windows, Mac ali Linux in mobilnih naprav iPad, iPhone in Android. Udeleženci sestanka lahko delijo namizje ali aplikacije, dodajajo opombe na predstavitev, snemajo seje, sodelujejo v avdio in video konferenci in tekstovnem klepetu.

Najnovejša aplikacija ISL Groop 3.0 prinaša naslednje izboljšave:

– Zvočna komunikacija teče gladko.

– Enostavno slikanje »selfie«-ja.

– Nov dizajn.

– Predstavitvene prosojnice so lepše prikazane.

– Vprašalnik po zaključeni seji.

Močno izboljšan zvok

ISL Groop 3.0 odpravlja odmevne in časovne zamike med posnetim in predvajanim govorom udeležencev sestanka. Z izpopolnjeno zvočno različico 3.0 se lahko udeleženci spletnega sestanka z vsega sveta pogovarjajo tako, kot bi bili v istem prostoru.

Enostavno slikanje »selfie«-ja

V skladu s pristnejšo zvočno komunikacijo najnovejše programske opreme za spletno sestankovanje so poenostavljene tudi nastavitve zvoka in kamere v le nekaj klikih. Ti so namreč obvezen prvi korak vsakega novega uporabnika programske opreme za spletno sestankovanje. Majhna, a hkrati zelo simpatična novost, pa je tudi popolnoma enostavna pridobitev uporabniške profilne slike oziroma »selfie«-ja, ki se posname s pomočjo odštevanja časa.

Nov dizajn in izboljšan prikaz predstavitvene vsebine

Zaradi svetlejših barv izgleda aplikacija veliko bolj sveža, gibanje po aplikaciji pa je zaradi jasnejših ikon in minimalnih sprememb samega menija bolj intuitivno.

Še pomembnejša točka prenovitve pa je izboljšanje prikaza predstavitvene vsebine z uporabo upodabljanja OpenGL. Ko sedaj uporabniki preklopijo pogled s predstavitvenega na konferenčnega in obratno, na celozaslonski način ali pa aplikacijo ISL Groop pomanjšajo, se slike in besedila na predstavitveni prosojnici ne zameglijo, temveč ostanejo vseskozi jasni in berljivi.

Povratne informacije z vprašalnikom

Spletni sestanek ali webinar lahko po novem zaključite z anketo, s katero boste prav gotovo pridobili zelo dragocene povratne informacije in morebitne napotke za izboljšave. Vprašalnik po končani seji je trenutno na voljo le uporabnikom Strežniške licence.

Vprašalnik lahko izdelate popolnoma po vaši meri in sicer na uporabniških straneh ISL Online. Različne elemente preprosto izberete in jih dodate vprašalniku. Tako lahko po meri uredite naslov vprašalnika, dodate vaš logotip, vprašanja odprtega tipa in vprašanja z izbirnimi odgovori.

Kako do ISL Groop 3.0

Uporabniki z veljavnim računom ISL Online dobijo vse posodobitve brezplačno. Potrebno je le obiskati www.islonline.com in pričeti naslednji spletni sestanek z ISL Groop 3.0.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem XLAB d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri XLAB d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem XLAB d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Diamantni partner

ADM ADRIA d.o.o.

Prvomajska ulica 17, 3000 Celje, Tel: 05 925 19 55
O nas Večina podjetij se ustanavlja zaradi poslovne ideje, prodajnega koncepta ali pa zaradi potrebe po formaliziranju opravljanja poslovnih aktivnosti. Na primeru družbe ADM-Adria, ... Več
Zlati partner

SIMBIOZA GENESIS, so.p.

Letališka cesta 3, 1000 Ljubljana, Tel: 040 336 311
e-Simbioz@ je projekt Simbioze Genesis, socialnega podjetja, ki ga od začetka leta 2015 izvajajo z namenom izboljšanja in nadgrajevanja računalniških znanj vseh generacij v okviru ... Več
Zlati partner

COMTRADE d.o.o.

Letališka cesta 29b, 1000 Ljubljana, Tel: 08 160 52 00
Comtrade je podjetje z dolgoletno tradicijo razvoja IT rešitev in storitev razvoja programske opreme. Svojim strankam zagotavljajo visoko usposobljenost za iskanje strokovnih rešitev ... Več
Srebrni partner

KONICA MINOLTA SLOVENIJA

Dunajska cesta 167, 1000 Ljubljana, Tel: 01 568 05 00
Konica Minolta je inovativno podjetje z “all-in-one” strategijo, ki stremi k ustvarjanju prepričljivih rešitev in storitev na področju upravljanja dokumentov ter povezanih naprednih ... Več