Računalništvo, telefonija
21.01.2017 06:22

Deli z drugimi:

Share

Sožitje s kabli je vendarle mogoče

Zanimiv in preprost izdelek Puck nam bo pomagal, da se bomo rešili težav s kabli!
Zanimiv in preprost izdelek Puck nam bo pomagal, da se bomo rešili težav s kabli!

Vse več elektronskih naprav se z računalniškimi in drugimi sistemi povezuje brezžično, saj so kabli pogosto nadležni in se radi zamotajo v klobčiče. Enako seveda velja tudi za polnilce, saj na trg že prihajajo celo prenosni računalniki, ki jih lahko polnimo brezžično. Ker pa se kablom ni mogoče povsem izogniti, je mlado start-up podjetje NZXT pripravilo nadvse zanimivi izdelek. To je dejansko pripravilo preprost izdelek Puck, ki nam bo pomagal pri tem, da bomo za vedno rešili vse težave, ki jih imamo s kabli na delovni mizi in pod njo.

Izdelek Puck je preprosto oblikovan, in meri 85 x 85 x 40 milimetrov, njegova površina pa je prevlečena s silikonom, pod katerim najdemo močan magnet, teža izdelka pa je slabih 150 gramov. Vgrajeni magnet je dovolj močan, da lahko brez težav »prenese« težo večjih slušalk, ki jih uporabljamo za igranje računalniških iger in vseh drugih elektronskih pripomočkov, katerih skupna teža ne presega dveh kilogramov. Novost lahko seveda »pritrdimo« na vse predmete, ki so železni, vključno z ohišjem osebnega računalnika. Izdelek Puck lahko seveda uporabljamo tudi za učinkovito organizacijo kablov, saj lahko kable preprosto ovijemo okoli njega.

Zanimiv in preprost izdelek Puck je mogoče razdeliti na dva dela, nanj pa lahko zvijemo do pet metrov kabla. Ker so okusi uporabnikov različni, je novost na voljo v več barvnih odtenkih, in sicer v črni, beli, modri, rdeči in celo vijolični. Če vas je izdelek Puck start-up podjetja NZXT prepričal, imamo dobro novico za vas. Ta bo namreč kmalu na voljo na evropskem trgu, kar pomeni, da ga bomo lahko naročili tudi k nam. Prodaja se bo pričela v sredini februarja, za novost pa bo potrebno odšteti slabih 20 evrov. Več informacij o izdelku, kateremu proizvajalec jamči kar dvoletno garancijsko dobo, je na voljo na spletni povezavi https://www.nzxt.com/.


Prijavi napako v članku