Računalništvo, telefonija
30.01.2018 10:40
Posodobljeno 3 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Sophos zopet v Leader kvadratu za AV zaščito

Sophos zopet v Leader kvadratu za AV zaščito
Sophos zopet v Leader kvadratu za AV zaščito

Odlična protivirusna zaščita je danes za podjetja nujna odločitev, saj je ob naraščujočem številu napadov na računalnike, tablične računalnike in pametne telefone prav protivirusna zaščita zadnja linija obrambe. Ob velikem številu ponudnikov protivirusne zaščite, pa je kar težko izbrati pravo.

Družba Gartner je v svoji vsakoletni raziskavi, postavilo podjetje Sophos v vodilni kvadrant (Leaders) že peto leto zapored. Komisija je še posebej izpostavila rešitev zoper izsiljevalske viruse Sophos Intercept X, ki je integrirano v platformo Central, s katero lahko enostavno upravljamo Sophos produkte. Vodilni kvadrant je zagotovilo, da je izbira proizvajalca prava, saj zagotavlja odličen produkt danes in dobro naložbo za prihodnje.

Sophos Central Endpoint Protection Advanced in Intercept X, združena v paketu Central Intercept X Endpoint Advanced, uporabnika uspešno varujeta pred vsemi znanimi in neznanimi grožnjami, nadzorniku sistema pa omogoča jasen nadzor nad varnostnimi grožnjami in analizo z vsemi potrebnimi podatki in grafičnim prikazom morebitne okužbe, z orodjem Clean pa temeljit pregled sistema in odstranitev groženj. Z dodano funkcijo strojnega učenja (tip: Deep Learning)pa je, ob minimalni strojni porabi, postal Intercept X še boljši in učinkovitejši.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SOPHOS d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SOPHOS d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SOPHOS d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku