Programska oprema
15.06.2006 17:01

Deli z drugimi:

Share

Sophos s popolnim paketom

Sophos, eden večjih evropskih proizvajalcev protivirusne programske opreme, je objavil izid svoje nove, precej dopolnjene različice Sophos Endpoint Security, kjer je združil zaščito proti vsem grožnjam (virusi, trojanski konji, črvi, neželeni pošti, vohunskim ter reklamnim programom in ostale potencialno neželene aplikacije) na enem mestu.

Sophos Endpoint Security tako vsebuje:
– Sophos Anti-Virus 6.0, ki je zdaj dopolnjen, da ščiti tudi proti reklamam in ostalim potencialno neželenim aplikacijam, podpira 64-bitne Windows operacijske sisteme in je Cisco NAC kompatibilen, kar preprečuje nezaščitenim računalnikom priklop na omrežje.
-Sophos Enterprise Console 2.0 je prenovljeno orodje za centralni nadzor, ki omogoča enostavno upravljanje tudi na največjih omrežjih z ene konzole, pri tem pa je vpliv na mrežo in sistemske vire zmanjšan na minimum.
-Sophos Client Firewall, ki je na voljo kot izbirna opcija, preprečuje vdore hekerjev, ščiti sisteme pred internetnimi in mrežnimi črvi, filtrira in kontrolira neavtorizirano komunikacijo aplikacij ter tako preprečuje okužbo tudi z do sedaj še neznanimi grožnjami.

Sophos je tako kompleksnost zaščite združil v enem produktu z enostavnim in učinkovitim centralnim upravljanjem. Sophos Anti-Virus 6.0 in Enterprise Console 2.0 je vsem registriranim uporabnikom starejših različic na voljo kot brezplačna nadgradnja.


Prijavi napako v članku