Računalništvo, telefonija
10.05.2011 18:48
Posodobljeno 10 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Sony VAIO za All-in-One sisteme v Sloveniji znižal cene

Računalniki se spreminjajo iz leta v leto. Postajajo hitrejši, manjši, bolj zmogljivi in bolj ugodni. Vedno bolj so tudi pri nas dostopne rešitve vse-v-enem, ki združujejo osebni računalnik, monitor in TV sprejemnik.
Občutljiv na dotik, lep in hiter je VAIO All-in-One.
Občutljiv na dotik, lep in hiter je VAIO All-in-One.

Sony z Japonske velja za inovatorja in postavljalca meril na področju kakovosti in novih idej. Vedno bolj priljubljeni računalniki All-in-One oziroma vse-v-enem so na voljo v več izvedbah. Serija VPC-J12 se pohvali s procesorjem INTEL i3, 4 GB DDR-III spomina in zaslonom, ki je občutljiv na dotik in v diagonalo meri 21,5 palcev. Močnejša in večja izvedba pa nosi kodno ime VPC-L13 in ima prav tako zaslon občutljiv na dotik z diagonalo 24 palcev. V močnejšo izvedbo pa je vgrajeno kar 8 GB spomina, 1 TB diska in hitrejši Intel Core 2 Duo procesor serije E8400 s 3-GHz frekvenco.

Izdelki Sony Vaio All-in-One imajo prednaložen zajeten paket programske opreme, ki temelji na Microsoft Windows 7 osnovi in dodatnih uporabnih programih. Hekerji po duši in tisti, ki prisegajo na odprto kodo pa bodo verjetno posegli po LINUX UBUNTU distribuciji in Open Office rešitvah, ter tako spinpali svoj Vaio All-in-One. Zverine so po akcijski ceni že na voljo v Sloveniji. Za manjšega bo potrebno odšteti 899 eur z DDV, večji pa je v akciji na voljo za 1.199 eur z DDV. Pri obeh kompletih pa je seveda priložena tudi kakovostna tipkovnica in miška Sony.

Sony je v primerjavi s konkurenco v višjem segmentu spustil cene in se tako približal slovenskemu žepu, ki je še vedno malo bolj prazen kot tisti v bolj severnih evropskih deželah.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem GERI COMPUTER d.o.o., Notesniki.si
Za več informacij so vam na voljo pri GERI COMPUTER d.o.o., Notesniki.si
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem GERI COMPUTER d.o.o., Notesniki.si? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku