Igre
07.05.2010 06:13

Deli z drugimi:

Share

Sony je uradno najavil God of War: Ghost of Sparta

Sony je uradno najavil God of War: Ghost of Sparta
Sony je uradno najavil God of War: Ghost of Sparta

God of War 3 se je enako kot ostale igre, tudi sam posluževal z različnimi težavnostnimi stopnjami. Toda kot presenečenje ob končani zgodbi na težavnosti »Titan«, smo bili povabljeni na spletno stran imenovano »Spartans Stand Tall«.

Kaj dejansko nam je ta stran želela povedati se ni sanjalo nikomur, toda če so nas nanjo napotili avtorji igre God of War 3 potem je gotovo kakšna povezava. Po internetu je tavalo nemalo predvidevanj zakaj ta stran obstoja in medtem ko so nekateri pričakovali prenosljive dodatke, drugi film, a nemalo jih je razmišljalo tudi o možnosti, da nas Sony obdari z novo God of War igro.

A čeprav so imeli slednji prav in je na poti res čisto svež God of War špil, ki bo veličastno nosil podnaslov Ghost of Sparta, pa vas bo morda naslednji del novice malce razočaral. Namreč le-ta bo na voljo zgolj za PSP, saj ga razvijajo v studiu Ready at Dawn, ki je razvil tudi God of War: Chains of Olympus.

Kakorkoli že, v Ghost of Sparta naj bi nas avtorji zopet postavili v škornje Kratosa, le, da se bo zgodba tokrat odvijala takoj za čisto prvim God of War špilom. Zgodba nam bo povedala tudi nekaj več o Kratosovi družini, njegovi brazgotini in še več podrobnosti o našem heroju, kot tudi ostalih stvareh. Sonynam je zaupal tudi to, da bo Ghost of Sparta imel 25% več igralnega časa, kot Chains of Olympus, kot tudi nemalo nadvse zanimivih šefovskih bitk, skupaj z odlično grafiko.

Sony načutje da bo datum izida za God of War: Ghost of Sparta nekje v koncu letošnjega leta, več informacij pa bodo razkrili na sejmu E3

Vas zanima več iz te teme?
PlayStation igre

Prijavi napako v članku