Telefonija
03.04.2008 09:27
Posodobljeno 13 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Sony Ericsson XPERIA X1

Sony Ericsson je pred kratkim potrdil, da bo na svojem drsnem telefonu z izstopajočim lokom XPERIA X1, inovativnem večpredstavnostnem telefonu, ki je bil najavljen na letošnjem svetovnem kongresu mobilnih telefonov (Mobile World Congress), uporabljal operacijski sistem Windows Mobile 6.1. Uporaba tega sistema, ob edinstvenem uporabniškem vmesniku XPERIA Sony Ericsson, bo zagotavljala izkušnjo, kjer je uporabnik v središču, ob izboljšani povezljivosti, sporočilih in večpredstavnostnih lastnostih.

Ob dozorevanju mobilnih širokopasovnih povezav, se uporabniki počasi prebujajo v svet velikih možnosti, ki jih zagotavljajo večpredstavnostne storitve in vsebine, do katerih lahko preko svojega mobilnega telefona dostopajo na poti. XPERIA X1 Sony Ericsson uporabnikom zagotavlja prilagoditev svoje izkušnje preko značilnega uporabniškega vmesnika z zaslonom na dotik in tako ponuja vmesnik, ki je edinstvenega pomena za njih in njihov način življenja. To nenehno aktivno namizje uporabnikom omogoča prilagoditev aktivnega delovnega zaslona lastnim željam in preklapljanje med zasloni tako, kot se čez dan spreminja njihovo počutje, dejavnosti in informacijske potrebe.

Mobilni operaterji bodo lahko prilagodili zaslon na dotik na XPERIA X1 ter uporabniku tako ponudili bogato in zaokroženo ponudbo svojih aplikacij in storitev. Sony Ericsson dodatno načrtuje povezovanje s ključnimi partnerji pri tehnologiji zaslona, da bi jim omogočil razvoj inovativnih aplikacij za uporabnike.

Sony Ericsson XPERIA X1 bo na izbranih trgih na voljo v drugi polovici leta.


Prijavi napako v članku