Telefonija
28.11.2007 07:52

Deli z drugimi:

Share

Sony Ericsson podeljuje nagrade za izjemne dosežke

Sony Ericsson je objavil svojo prvo podelitev nagrad Sony Ericsson Content Awards. Nagrade za leto 2007, ki so namenjene za izjemne dosežke sedanjih partnerjev za razvoj vsebin, poudarjajo zavezanost podjetja oblikovanju in poglobitvi odnosov z globalno skupnostjo za ustvarjanje mobilnih vsebin.
Dobitniki nagrad za leto 2007 bodo proglašeni na uradni spletni podelitvi, ki bo 18. decembra 2007.

“Sony Ericsson uporabnikom brez kakršnih koli zadržkov ali omejitev omogoča prenos vsebin tretjih oseb,” je povedal Ulf Wretling, vodja oddelka za razvoj in komunikacije pri Sony Ericssonu. “Naši globalni partnerji za razvoj so naredili in nadaljujejo izjemno delo pri nadgrajevanju izkušenj, ki jih imajo uporabniki s svojimi telefoni. Nagrade so odličen način za priznanje tem inovatorjem.”

Objava nagrad Sony Ericsson Content Awards odraža razvoj mobilnih telefonov od zgolj pripomočka za komuniciranje do vseživljenjske mobilne naprave, ki je odprta tudi drugim vsebinam. Kot je Wretling dodal, imajo današnji telefoni moč in funkcionalnost, ki uporabnikom na poti omogočata večjo produktivnost in zabavo. “Do zdaj niso mogli uporabniki ne pri mobilnih poslovnih aplikacijah niti pri 3D igrah in digitalni glasbi izkusiti tako močnega in intuitivnega doživetja.”

Nagrade Content Awards za leto 2007 nagrajujejo dosežke razvijalcev mobilnih vsebin na petih področjih: igre, obdelava slik, produktivna mobilnost, glasba in zvok ter teme in grafika. Žirija, ki jo sestavljajo strokovnjaki s področja industrije vsebine, bo nominirance v naslednjih kategorijah ocenjevala na podlagi enostavnosti uporabe, zabave, inovativnosti, videza in zvočne učinkovitosti.

Nominiranci za leto 2007 so:

Igre
” Fishlabs – “Deep”
” EA Mobile – “Fight Night Round 3”
” Mr Goodliving – “Playman Extreme Running”
” I-Play – “3D The Fast and The Furious Fugitive”
” Digital Chocolate – “Brick Breaker Revolution”

Obdelava slik
” Warelex – “Mobiola Webcamera”
” Vitamin – “Vitamins SlideShow Wallpaper”
” BitCycle – “Slide Show Viewer 2”
” BitCycle – “Autocam”
” BitCycle – “Pull Face Image Manipulator”
” Vringo – “Video ring signals”

Produktivna mobilnost
” Mobile Nordic – “118 Adressboken”
” Opera – “Opera Mini 4.0”
” AccuWeather – “AccuWeather”
” Fring – “Fring”
” Mobispine -“Mobispine”

Glasba in zvok
” Vitamin – “Music Quiz”
” Vitamin – “Album Art Wallpaper”
” Grace Note – “Track ID”
” Kara OK – “Lyric Show”
” EMDO – “DropMe”

Teme in grafika
” Lawton & Yeo – “Themes for S500”
” USTwo – “Themes for W950”
” Cybercom – “Premium generic Themes on Fun & Downloads”
” Metronize/Clavitones – “The Geeks themes and graphics”
” Vitamin SE Media – “Contour Tracer”

Več o nagradah Content Awards za leto 2007 si lahko od današnjega dne naprej preberete na spletnem mestu http://www.sonyericsson.com/contentawards Poleg predstavitve nominirancev in sodnikov si lahko obiskovalci preberejo še dodatne informacije v zvezi z nagradami, npr. življenjepise ustvarjalcev vsebin in intervjuje z vodilnimi možmi družbe Sony Ericsson.

Številne aplikacije, ki so nominirane za nagrade Content Awards za leto 2007, so že naložene v izbrane telefone Sony Ericsson in so na voljo tudi prek prodajnih kanalov PlayNow™, Fun & Downloads in Application Shop.


Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Srebrni partner

Secop d.o.o.

Vojkova cesta 77, 1000 Ljubljana, Tel: 01 565 73 80
Z več kot 20 letnimi izkušnjami lahko Secop d.o.o. zadovolji vse potrebe svojih zadovoljnih strank na področju upravljanja z dokumenti. Ponujamo: Vodilno svetovno blagovno znamko ... Več
Zlati partner

RITTAL d.o.o.

Letališka cesta 16, 1000 Ljubljana, Tel: 01 546 63 70
Rittal spodbuja inovacije in živi svoje vrednote To je Rittal. Globalni igralec, vodilni inovator, družinsko podjetje in zgleden delodajalec. Rittal zgodba Prihodnost Rittala se je ... Več
Zlati partner

STRIM PLUS d.o.o.

Cesta dveh cesarjev 393, 1000 Ljubljana, Tel: 05 907 52 00
Strim plus d.o.o. sestavlja dinamična ekipa, ki se ukvarja s tremi segmenti poslovanja v prehodu od papirnate sedanjosti v digitalno prihodnost. Rešitve tiskanja Tiskanje ... Več
Zlati partner

EUDACE d.o.o.

Dunajska cesta 159, 1000 Ljubljana, Tel: 05 994 21 60
Spoznajte podjetje Eudace Podjetje Eudace deluje na področju vpeljave ISO standardov, izvedbe izboljšanja informacijske varnosti v podjetju, varstva osebnih podatkov in poslovnega ... Več