Telefonija
14.01.2008 12:10

Deli z drugimi:

Share

Sony Ericsson in Marija Šarapova podpisala sponzorsko pogodbo

Družba Sony Ericsson Mobile Communications je z Marijo Šarapovo podpisala ekskluzivno štiriletno sponzorsko pogodbo, s katero bo ta teniška igralka reklamirala blagovno znamko podjetja po vsem svetu.

Marija je odlična in zelo talentirana igralka, ki bo letos dopolnila 21 let. Sodelovala bo v seriji novih tržnih akcij, namenjenih posebej za nagovarjanje Sony Ericssonovih uporabnikov in za Marijino sodelovanje s podjetjem zunaj teniških igrišč.

Marija bo sodelovala tudi s Sony Ericssonovo oblikovalsko ekipo pri ustvarjanju cele vrste izdelkov in dodatne opreme.

Poleg te pogodbe je Sony Ericsson januarja 2005 podpisal največjo pogodbo v zgodovini ženskega športa: 6-letno sponzorsko pogodbo v vrednosti 88 milijonov ameriških dolarjev za turnir WTA. Sony Ericssonovo sodelovanje v ženskem tenisu je prineslo v igro novo energijo: navijači so bližje teniškim dogodkom, poleg tega pa so s posebnimi akcijami, kot je nočni tenis, v katerem se prepletajo tenis, moda, glasba in ples, ta šport približali novemu občinstvu.

O današnji novici je Dee Dutta, podpredsednik in direktor marketinga pri Sony Ericssonu, izjavil: “V sedmem letu delovanja podjetja se je znamka zelo razvila in ravno zato je podpis pogodbe z igralko povsem naraven korak, če želimo na tem zelo konkurenčnem tržišču dvigniti našo blagovno znamko na novo raven.”

“Marija ima status ikone, njena odločnost, dinamika, uspeh in šarm pa se povsem ujemajo s Sony Ericssonovo znamko, ki se ponaša z inovativno in moderno obliko z veliko vsebine.”

“Uskladitev Marijine globalne ikone in naše blagovne znamke ter inovativnega mišljenja bo našim strankam po svetu prinesla nekaj povsem novega in drugačnega.”

Marija Šarapova pa je dodala: “Zelo se veselim sodelovanja s tako dobro znamko, kot je Sony Ericsson, ki ima tako velik ugled v zabavni industriji”.

“Čeprav me večina ljudi pozna kot teniško igralko, pa me poleg športa navdušujejo tudi moda, glasba, film in oblikovanje; s Sony Ericssonom bomo v času našega sodelovanja skupaj raziskovali ta področja.”


Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Bronasti partner

openIT d.o.o.

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 01 589 81 89
OpenIT od leta 2012 izvaja poslovna izobraževanja s področja digitalnega marketinga, računovodstva, upravljanja s človeškimi viri (HR), prodaje, prava, financ, time managementa ... Več
Srebrni partner

TEKSEL d.o.o.

Tržaška cesta 132, 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 77 25
Skoraj vsak mora vsebino, namen in vrednost svojega dela sporočiti strankam, obiskovalcem ali sodelavcem. Multimedijska oprema z integriranimi avdio in video funkcijami pomaga širiti ... Več
Zlati partner

E-LABORAT d.o.o.

Letališka cesta 5, 1000 Ljubljana, Tel: 01 565 52 92
E-laborat, svetovalno analitična družba, d.o.o. je vodilni slovenski center za raziskave poslovnega interneta. Vsako leto analizirajo poslovno učinkovitost več kot tisoč spletnih ... Več
Zlati partner

VERLAG DASHOFER d.o.o.

Dunajska cesta 21, 1000 Ljubljana, Tel: 01 434 55 90
Založba Verlag Dashöfer je v Sloveniji prisotna že 15 let. V založbi svetujejo podjetjem na njihovi poslovni poti: ponujajo aktualne in preverjene informacije ter kakovostno svetovanje ... Več