Strojna oprema
12.12.2006 11:24

Deli z drugimi:

Share

SMC z novima izdelkoma za enostavno integracijo telefonije Wi-Fi

SMC Networks je predstavil nova izdelka, ki dopolnjujeta ponudbo telefonov za omrežja Wi-Fi – polnilnika za prenosne telefone Wi-Fi, od katerih nudi eden tudi brezžično dostopovno točko. Polnilnik SMCDPCR in polnilnik z vgrajeno dostopovno točko 802.11g SMCDPCR-AP sta prva tovrstna izdelka, ki nudita popolno integracijo telefonije Wi-Fi v domačih okoljih in pisarnah. Na voljo sta za priporočeno maloprodajno ceno 29,99 evra (SMCDPCR) oziroma 89,99 evra (SMCDPCR-AP).

Zaradi tankega in kompaktnega ohišja sta polnilnika SMCDPCR in SMCDPCR-AP idealna za polnjenje telefonov Wi-Fi in za namestitev na namizja doma ali v pisarni. Lučka LED na sprednji strani obeh izdelkov sporoča uporabniku, ali je telefon pravilno nameščen in če se polni, dodatne lučke LED na drugi napravi pa obveščajo o prisotnosti signala LAN in interneta.

Z ethernetnimi vrati 10/100 Mb na zadnji strani zagotavlja izdelek SMCDPCR-AP uporabnikom optimalni signal za klice VoIP in druge bližnje brezžične odjemalce. Za optimalno zmogljivost pri glasovnih klicih preko interneta ima med zagotavljanjem dostopa drugim odjemalcem SMCDPCR-AP dve javni imeni za brezžični omrežji (SSID) – eno izključno za klice VoIP in drugo za običajne brezžične odjemalce. S hitrim in enostavnim čarovnikom za nastavitev, preprostim spletnim sistemom za upravljanje ter z vrhunsko varnostjo WPA in WPA2 je izdelek preprost za uporabo in obenem povsem varen.

Več informacij o telefonih Wi-Fi podjetja SMC je na voljo na naslovu www.wifiphone24.com. SMC-jev prenosni telefon za brezžični internet WSKP100 ima vključeno programsko opremo Skype, ki omogoča brezplačne klice z uporabniki storitev Skype in ugodne klice na navadna ali mobilna omrežja s storitvijo SkypeOut.


Prijavi napako v članku