Računalništvo, telefonija
11.12.2020 07:30
Posodobljeno 4 meseci nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Slovenska igra SIMPOCALYPSE prihaja v Early Access na Steam!

Gamex Studio, slovenski neodvisni studio za razvoj iger, sporoča, da bodo s 15.decembrom, 2020 vstopili v Early Access na Steam z njihovo igro Simpocalypse.
Igra se začne takoj po jedrski vojni, ki je skoraj popolnoma uničila svet.
Igra se začne takoj po jedrski vojni, ki je skoraj popolnoma uničila svet.

Zakaj Early Access?

Razvijalci so se za Early Access oziroma zgodnji dostop odločili, ker ima Simpocalypse veliko globine z različnimi mehanizmi, kjer sta management in dobra progresija ključnega pomena za odlično igralno izkušnjo. Z Early Accessom želijo zagotoviti dovolj časa za sodelovanje s svojimi igralci – da pravilno uravnotežijo in prilagodijo funkcije, ter poskrbijo za odlično vodenje igralcev skozi igro. Tako novi igralci ob začetku niso takoj preobremenjeni z globino igre, ampak se lažje vklopijo v ponovljivo simulacijsko izkušnjo! Zgodnji dostop do igre daje razvijalcem tudi možnost, da po potrebi razširijo funkcije igre in poskrbijo, da so zgrajene na odličnih temeljih.

Čeprav ponuja Simpocalypse potencialno že več kot 100 ur igralnega časa, Gamex Studio tukaj ne ustavlja nadaljnjega razvoja igre. Nameravajo namreč dodati raznolike tipe možnih dosežkov, različne načine igranja igre, izboljšati ponovljivost igranja, dodatno razširiti vsebino, dodati več možnih funkcij avtomatizacije in optimizacije igranja ter prevesti igro v nove jezike (trenutno na voljo v 11 jezikih).


Early Access kot eden od razlogov za večjo povezljivost z igralci in izboljšano igralno izkušnjo

Gamex studio: “Povratne informacije skupnosti so za nadaljni razvoj igre bistvenega pomena, to je eden izmed ključnih dejavnikov izdelave kvalitetne igre! Trenutno so nam najpomembnejše povratne informacije glede progresije igre in začetne uporabniške izkušnj, ter splošnega delovanja igre na različnih računalniških sistemih in platformah. Imamo ogromno možnosti in načrtov za razširitev igre in pripravljamo vse potrebno, da bo na koncu igra med igralci dobro sprejeta.”

Več o Simpocalypse

Simpocalypse je postapokaliptična civilizacijsko-simulacijska igra, kjer igralci upravljajo in vodijo svoje naselje z namenom zavzeti celoten svet ter postati vodilni svetovni imperij!

Igra se začne takoj po jedrski vojni, ki je skoraj popolnoma uničila svet. Vsi preživeli morajo reagirati hitro, da bi si zagotovili dovolj osnovnih sredstev za preživetje po apokalipsi. Tehničnega napredka in vsem znane tehnologije ni več na voljo, le osnovni viri za preživetje so razpršeni po okolici in ​​celo ti so omejeni … Omejitve postavljajo igralca v nenehno potrebo po širitvi na sosednja ozemlja, kjer bi igralec lahko našel dodatne vire za ohranjanje svoje civilizacije, vendar ta ozemlja nadzirajo druge civilizacije, ki si prav tako kot vi želijo zagotoviti preživetje. In ne bodo vam dovolili, da prevzamete njihove vire brez bitke za prevlado nad ozemljem. Cilj igre je ustvariti samozadosten imperij z nadpovprečno močnimi vojaškimi silami in ponovno prevzeti kontrolo nad celotnim svetom!

Gamex studio želi z igro Simpocalypse v prihodnje postati ena izmed prvih izbir igralcev simulacijskih iger s postapokaliptičnim okoljem, zlasti za tiste, ki se radi poglobijo v vodstvene, strateške, tajkunske in optimizacijske funkcije.


Prijavi napako v članku