Programska oprema
22.02.2007 06:31

Deli z drugimi:

Share

Slovenska Aldata s prvim poslom tudi v Albaniji

Slovenska Aldata je z enim vodilnih albanskih trgovcev EuroMax sklenila dogovor o namestitvi programske opreme G.O.L.D. za učinkovito upravljanje oskrbovalnih verig. Podjetje iz Tirane se je odločilo za namestitev treh modulov Aldatine programske opreme G.O.L.D. G.O.L.D. Central je namenjen nabavi, upravljanju blaga in vzdrževanju različnih korporativnih podatkov, G.O.L.D. Stock bo EuroMaxu omogočil učinkovito upravljanje skladiščnega poslovanja, G.O.L.D. Shop pa izboljšano upravljanje postopkov v maloprodaji. Podpisana pogodba zajema namestitev Aldatine rešitve v EuroMaxovem skladišču in treh trgovinah.

“Podpis pogodbe z albanskim trgovcem dokazuje, da smo pripravljeni na izzive, ki nam jih ponuja hitro razvijajoči se trg regije Adriatic,” je povedal Ivan Guzelj, direktor slovenske Aldate in član upravnega sveta družbe Aldata Solution.

Albansko trgovsko podjetje EuroMax, del skupine Mane TCI, se razteza na 4000 m? površine in ima v svoji ponudbi več kot 20.000 različnih izdelkov, od prehrambenih izdelkov in sveže pripravljenih jedi do tekstilnih ter kozmetičnih izdelkov. Podjetje zaposluje 180 ljudi.


Prijavi napako v članku