Računalništvo, telefonija
18.08.2018 08:52
Posodobljeno 3 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Skype za Android z možnostjo snemanja klicev!

Novi Skype omogoča neposredno snemanje pogovorov.
Novi Skype omogoča neposredno snemanje pogovorov.

Podjetje Microsoft je nedavno pripravilo novo poskusno različico priljubljenega mobilnega programa Skype za uporabnike pametnih mobilnih telefonov in tabličnih računalnikov Android. Tu gre za različico 8.29.76, ki poleg programskih popravkov prinaša še kopico zanimivih novih funkciji. Med njihi pa izstopa možnost snemanja telefonskih klicev neposredno z uporabo programa Skype. Trenutno je omogočeno le snemanje telefonskih pogovorov, kmalu pa bo po vsej verjetnosti možno snemati še video klice.

Odločitev podjetje Microsoft da vključi možnost snemanja pogovorov neposredno v programsko opremo Skype je po vsej verjetnosti povezana s tem, da novi Android 9 Pie mobilnim aplikacijam onemogoča snemanje pogovorov in videoposnetkov iz drugih aplikacij. To seveda drži le za najnovejši mobilni operacijski sistem Android. Vsi uporabniki starejših različic mobilnih naprav Android pa bodo še vedno lahko snemali zvočne in video pogovore s pomočjo namenskih mobilnih aplikacij.

Nova poskusna različica programa Skype za mobilne naprave Android prinaša še nove možnosti za pošiljanje in prejemanje sporočil SMS. Ta lahko odslej pošiljamo kar neposredno preko programa Skype in sicer na način, da z njim povežemo našo priljubljeno aplikacijo za pošiljanje sporočil SMS. Če želite preizkusiti novi Skype, je ta na voljo za prenos preko spletnega portala Google Play in sicer na povezavi https://play.google.com/store/apps/details?id=com.skype.insiders&hl=en.


Prijavi napako v članku