Računalništvo, telefonija
28.07.2004 14:26

Deli z drugimi:

Share

Skupina tiskalnikov Datamax I-Class RFID

Špica International je svojo ponudbo na področju industrijskega tiskanja razširila z najnovejšo Datamaxovo skupino industrijskih termalnih tiskalnikov I-Class RFID s podporo za radiofrekvenčno overovljanje (RFID). Damaxovi tiskalniki I-Class RFID omogočajo pisanje podatkov in verifikacijo zapisa ter tiskanje na “pametne” nalepke, ki imajo vgrajen oddajnik za radiofrekvenčno overovljanje. Skupina tiskalnikov I-Class RFID je namenjena uporabi v kritičnih aplikacijah za označevanje s črtno kodo in značkami RFID v proizvodnji, skladiščih in distribuciji. Prinaša pet modelov, I-4210, I-4308, I-4212, I-4406 ter I-4604, ki ponujajo hitrost tiskanja od 51 do 304 mm/s pri ločljivosti od 203 do 600 dpi ter izredno ugodno razmerje med ceno in zmogljivostmi.

Novi tiskalniki Datamaxovega razreda I nudijo možnost naknadne vgradnje modula RFID in predstavljajo učinkovito rešitev za organizacije, ki razmišljajo o posodobitvi procesov s tehnologijo radiofrekvenčnega overovljanja. Ob uvedbi novih standardov na področju frekvenc UHF, bo v prihodnosti možno tiskalnik z menjavo modula RFID enostavno prilagoditi novim zahtevam.

Uporabniki tehnologije RFID lahko pri podjetju Špica International že naročijo tiskalnike Datamax I-Class RFID, ki podpirajo zapisovanje RFID-podatkov po standardu ISO 15693 (čipi na pametnih nalepkah: Texas Instruments TAG-ITTM ter Philips I Code).


Prijavi napako v članku