Računalništvo, telefonija
10.02.2018 10:46

Deli z drugimi:

Share

Skoraj nevidna slušalka Bluetooth za manj kot 13 evrov!

Brezžično ušesno slušalko Cafago TWS-K2 praktično ne bomo čutili v ušesu.
Brezžično ušesno slušalko Cafago TWS-K2 praktično ne bomo čutili v ušesu.

Vedno več proizvajalcev pametnih mobilnih telefonov se je začelo odrekati klasičnemu 3,5-milimetrskemu vhodu za slušalke, in kot kaže, se bo ta trend v prihodnje še okrepil. Ne samo pri pametnih telefonih, ampak tudi na drugih mobilnih napravah, saj je brezžično povezovanje precej bolj praktično od tistega s kabli. Ta se nam namreč lahko zavozla ali celo pretrga in neha delati. Brezžično povezovanje na drugi strani pa teh problemov ne pozna, zato postajajo miniaturne brezžične slušalke med uporabniki iz dneva v dan bolj priljubljene.

Če tudi vi sodite med tiso skupino uporabnikov, ki imajo radi ves čas v ušesih glasbo, ali morda zvočne knjige, in iščete nemotečo in praktično rešitev za njihovo poslušaje, imamo dobro novico za vas. Spletna trgovina Cafago je namreč ponuja brezžične ušesne slušalke TWS-K2 po noro nizki ceni (https://www.cafago.com/en/p-v2694.html?aid=niske). S posebnim kuponom s kodo »FEV26« (brez narekovajev) so te lahko naše že za 12,99 evrov namesto po prodajni ceni, ki znaša 17,39 evrov, kar je nedvomno izjemna priložnst, ki je ne gre zamuditi.

Čeprav je za ušesne brezžične slušalke TWS-K2 treba odšteti le 12,99 evrov, smo prepričani, da boste z njimi več kot zadovoljni. Te so namreč izdelane posebej za navdušence nad glasbo in športom, saj prek povezave bluetooth 4.1 in s podporo standardu A2DP/AVVRCP nudijo zelo močen signal, ki ima doseg deset metrov. Poleg tega so še peresno lahke, ergonomsko oblikovane in udobne za nošenje v ušesih. Napolnjena baterija s kapaciteto 60 miliamper ur zadošča za približno tri ure neprestanega predvajanja glasbe, zraven v paketu pa dobite tudi kompaktno polnilno baterijo z zmogljivostjo 1.200 miliamper ur, ki jo polnimo do dve uri. Novost je seveda združljiva z bogato paleto naprav, ki podpirajo brezžično povezavo Bluetooth, vključno s pametnimi mobilnimi telefoni iOS, Android in Windows Phone, tabličnimi računalniki, prenosniki in drugimi napravami.


Prijavi napako v članku