Računalništvo, telefonija
Življenjski slog
Poslovne rešitve
09.03.2023 12:50

Deli z drugimi:

Share

Skoraj dvakrat več strani, za dvakrat več spominov!

Zberi svoje najlepše spomine, saj se je začela najbolj priljubljena akcija na CEWE FOTOKNJIGE!

S pomladjo se vračajo tudi daljši dnevi in ​​s tem še več časa za nove dogodivščine. Izleti, koncerti, družinske aktivnosti: trenutki, ki si jih je vredno zapomniti. Anja Susič nam je zaupala, kaj počne v teh dneh in kako se sama loteva oblikovanja svojih CEWE FOTOKNJIG, ki jih ima doma že pravo zbirko.

CEWE fotoknjige

Mama, radijska voditeljica in ustvarjalka spletnih vsebin – vse to je Anja Susič oziroma bolj znana kot Anja Suska. Te dni se pomladno prebuja s pospravljanjem in skrbjo za svoje telo!

Če pobrskate po njenem instagram profilu, vas lahko navduši s svojimi skrbno oblikovanimi CEWE FOTOKNJIGAMI. Njena zbirka se redno veča in trenutno se lahko pohvali z že več kot 15 fotoknjigami.

CEWE fotoknjige 1

Fotoknjige pripravlja po sezonah. Skupaj zbere zimske, pomladne, poletne in jesenske spomine. Najraje izbere format velika panorama, za katerega pravi, da je poseben in pregleden. Ob posebnih priložnostih kakšno fotoknjigo oblikuje tudi kot darilo tašči, mami ali prijateljici! Za božič pa svoje bližnje rada razveseli z novim CEWE koledarjem polnim spominov iz preteklega leta.

CEWE fotoknjige 2

CEWE FOTOKNJIGO je možno oblikovati na tri načine: preko spletnega urejevalnika, preko brezplačnega programa CEWE Fotosvet ali preko aplikacije CEWE Fotosvet za mobilne telefone. Anja svoje fotoknjige najraje oblikuje preko fotoprograma. Rada si vzame čas, se vsede pred računalnik in skrbno pregleda fotografije, ter se kasneje tudi malo poigra z oblikovanjem. Njena hčerkica Sofia je zaenkrat še premajhna, da bi ji pomagala pri oblikovanju, pravi pa, da ji je v veliko veselje, ko na kavču skupaj preglejujejo fotoknjige iz časov, ko je bila še dojenček in v njih opazujejo ter poimenujejo osebe na fotografijah.

Anjina najljubša je fotoknjiga rojstva in prvega meseca njene hčerkice. Naslov te knjige je obogatila z okrasnim premazom, ki vsako knjigo naredi še bolj posebno in elegantno.

CEWE fotoknjige 3

Pravi, da so spomini na fotografijah zanjo trenutki veselja in če si želiš tudi ti doživeti to veselje, ne zamudi največje akcije leta na vse CEWE FOTOKNJIGE. Zdaj lahko katerokoli CEWE FOTOKNJIGO razširiš na 50 strani za ceno 26 strani! Ugodnost traja do 28. 3. 2023 ob obvezni uporabi kode kupona: 50CEWEFOTOKNJIGA. Več informacij najdeš tukaj.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
CEWE fotoknjiga

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem CEWE Magyarország Kft.
Za več informacij so vam na voljo pri CEWE Magyarország Kft.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem CEWE Magyarország Kft.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

eTAROK, MIROSLAV CIGAN s.p.

Ulica Štefana Kovača 2, 9231 Beltinci, Tel: 041 519 443
Računalniška igra za ljubitelje taroka Življenje se je v zadnjem letu preselilo v naše domove, kjer poleg dela iščemo različne vrste razvedrila. Za ljubitelje igre s tarok kartami ... Več

RETTRO d.o.o., vaš partner v razvoju IT-rešitev

Šlandrova 4b, 1000 Ljubljana, Tel: 031 313 312
Mikro podjetje Rettro d.o.o. je specializirano za razvoj različnih informacijskih sistemov z najnovejšimi tehnologijami po meri naročnika. Znanje in izkušnje Rettrovih strokovnjakov ... Več

Koenergija d.o.o.

Ilichova 21, 2000 Maribor, Tel: 040 730 010
Večina se zaveda, da je vključitev neke oblike industrijske avtomatizacije v njihov proizvodni obrat ali podjetje koristna. Lahko zmanjša proizvodne stroške, poveča učinkovitost, ... Več

MLACOM d.o.o.

Pot heroja Trtnika, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 01 500 87 75
Tehnologija se nezadržno razvija naprej. Za vogalom je vedno novo odkritje, ki lahko spremeni tako zasebna kot poslovna okolja. Eden največjih izumov je zagotovo računalnik, ki ... Več