Računalništvo, telefonija
27.11.2012 14:38

Deli z drugimi:

Share

Simon Kaluža bo direktor SAP CEE

Regija SAP CEE bo s 1. januarjem 2013 dobila novega vodjo. Simon Kaluža, dosedanji izvršni direktor SAP Slovenija ter regije SAP Jugovzhodna Evropa, bo na tem položaju nasledil Manfreda Josepha, ki prevzema novo vlogo generalnega direktorja za področje finančnih storitev v družbi SAP.
Simon Kaluža bo direktor SAP CEE
Simon Kaluža bo direktor SAP CEE

“Odkar je Simon leta 2010 prevzel vodenje SAP Slovenija, je poskrbel za hitro rast podjetja in doseganje strateških ciljev, zato ne preseneča, da smo mu že leto kasneje zaupali vodenje regije SAP Adriatic. In prav regija SAP Adriatic je bila v tem letu najbolj uspešna organizacijska enota v regiji SAP CEE, prav tako zatem regija SAP South East Europe, ki jo je Simon prevzel v začetku leta 2012. Simon nas je navdušil s svojim aktivnim in dinamičnim slogom vodenja sodelavcev, zato smo se odločili, da mu zaupamo vodenje večje organizacijske enote kakršna je regija SAP CEE,”

je povedal direktor regije SAP EMEA Tim Noble, ki bo v novem letu tudi Simonov neposredni nadrejeni.

“Vodenje regije SAP CEE je zame velika čast in odgovornost hkrati. Prav tako je pred menoj velik izziv, saj bo moja glavna vloga hitrejše uvajanje zadnjih tehnoloških inovacij, ki jih ponuja družba SAP. Med največje inovacije, s katerimi podjetja lahko pridobijo velike konkurenčne prednosti, sodijo SAP HANA in računalništvo v pomnilniku, vrsta orodij za poslovno analitiko ter rešitve s področja napredne mobilnosti in računalništva v oblaku. Verjamem, da imajo SAP industrijske programske rešitve prave odgovore in funkcionalnosti za vsa sodobna podjetja ter da le-tem lahko omogočijo preprosto boljše poslovanje,” je pred prevzemom nove vloge povedal izvršni direktor SAP Slovenija in SAP South East Europe Simon Kaluža.

Poslovanje regije SAP CEE je v večji meri vezano na rešitve za javni sektor, zato si bo Simon s sodelavci prizadeval za razširitev poslovanja na področje zasebnih podjetij ter vpeljavo najnovejših tehnologij, orodij in rešitev, ki podjetjem omogočajo hitrejše, natančnejše, učinkovitejše bolj prilagodljivo ter dobičkonosno poslovanje.

Družba SAP Slovenija bo naslednika Simona Kaluže predstavila januarja prihodnje leto.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem OUR SPACE APPLIANCES d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri OUR SPACE APPLIANCES d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Deduplikacija je proces odpravljanja podvojenih podatkov in s tem sprostitev zasedenih pomnilnih kapacitet in izboljšanja zmogljivosti diskovnih sistemov.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem OUR SPACE APPLIANCES d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku