Telefonija
05.11.2007 11:43

Deli z drugimi:

Share

Simobilova božično-novoletna akcija

Si.mobil – Vodafone vsem novim naročnikom paketov Smart I, Smart II, Smart III in Orto Smart, ki bodo od 5. novembra 2007 do vključno 7. januarja 2008 kupili enega od telefonov iz aktualne ponudbe in hkrati sklenili naročniško razmerje za obdobje najmanj 24 mesecev, podarja pol leta brez mesečne naročnine. Novi naročniki paketa Orto Smart bodo poleg 6 mesecev brez mesečne naročnine lahko izkoristili tudi brezplačne pogovore med vikendi. V ponudbi božično-novoletne kampanje je Si.mobil – Vodafone naročnikom ponudil tudi šest najsodobnejših mobilnih telefonov: ekskluzivno na slovenskem trgu Sony Ericsson V640i, omejeno serijo – model Samsung SGH-J600v v kombinaciji z Applovim iPod Shuffle, Samsung SGH-E250v, Nokio 5300, LG KE970 Shine in LG KG800 Chocolate.

Kampanja temelji na zaupanju in je podkrepljena z izsledki raziskave, ki meri umeščenost blagovne znamke Simobil – Vodafone na slovenskem trgu. Kar 89,5% uporabnikov Si.mobil – Vodafone se je v raziskavi strinjalo s trditvijo, da so jim pri Si.mobil – Vodafone na voljo storitve, ki jim najbolj ustrezajo. Svojega sedanjega operaterja, Si.mobil – Vodafone, bi nekomu, ki se odloča za menjavo operaterja, priporočilo kar 91,4% vprašanih, je pokazala že omenjena raziskava.

Med vsemi anketiranci jih več kot pol (53%) meni, da Si.mobil – Vodafone nudi največ za ceno. Med uporabniki Si.mobil – Vodafona to vedo skoraj vsi, saj jih je takega mnenja kar 83%. Visoko pripadnost so uporabniki pokazali tudi s 89,3 odstotka pritrdilnih odgovorov, da bi, če bi v tem trenutku ponovno izbirali operaterja mobilne telefonije, za svojega operaterja zagotovo ponovno izbrali Si.mobil – Vodafone. Zadovoljstvo s Si.mobil – Vodafone so uporabniki izrazili tudi z odgovorom na vprašanje, ali v prihodnjem letu dni nameravajo zamenjati operaterja; več kot 93% odstotkov uporabnikov Si.mobil – Vodafone je odgovorilo, da ne. Visoko preferenco do blagovne znamke Si.mobil – Vodafone so njihovi uporabniki dokazali tudi s tem, da bi jih bilo kar 86,6 odstotka najraje pri Si.mobil – Vodafone.

Raziskavo za Si.mobil – Vodafone izvaja podjetje za raziskovanje in načrtovanje Aragon. V raziskovalni vzorec sta bila vključena 1.602 uporabnika petih ponudnikov mobilnih storitev: Si.mobil – Vodafone, Mobitel, Debitel, Izi mobil in Mmobil.


Prijavi napako v članku