Računalništvo, telefonija
04.11.2004 07:44

Deli z drugimi:

Share

Siemens je eksluzivni partner podjetja Mercedes-Benz

Siemens je postal Mercedes-Benzov službeni poslovni partner pri opremljanju Mercedesovih vozil z mobilnimi telefoni. Sprva bo na voljo multimedijski mobilni telefon CX65, ki ga lahko Mercedesovi uporabniki naročijo skupaj z novim avtomobilom neposredno v tovarni.

Kupci vozil bodo odslej pri naročilu novega avtomobila Mercedes-Benz v ponudbi našli tudi najboljše Siemensove mobilne telefone. Vozniki Mercedesovih avtomobilov bodo v prihodnosti uporabljali zanesljive Siemensove mobilne telefone pri vzpostavljanju in sprejemanju klicev v osebnem avtomobilu. V novembru 2004 bo v paketu z vsemi novimi Mercedesovimi modeli v razredih E, CL, CLK, CLS, S, SL in SLK na voljo prvi mobilnik v nizu – CX65.

Omenjeni mobilni telefon združuje eleganten izgled z najmodernejšo multimedijsko tehnologijo: mobilni telefon CX65 je z estetskim srebrnim ohišjem in velikim barvnim zaslonom z visoko ločljivostjo (65.000 barv) zelo privlačen. Poleg VGA digitalnega fotoaparata s katerim fotografiramo in snemamo kratke video zapise je na voljo priklopljiva bliskavica, ki omogoča fotografiranje v ustreznih svetlobnih pogojih. Tripasovni mobilnik tehta le 90 gramov in vključuje e-poštni odjemalec kot tudi funkcijo MMS sporočanja za pošiljanje in sprejemanje multimedijskih sporočil. Na voljo je 40 polifoničnih melodij zvonenja, ki zagotavljajo zvočno pestrost.


Prijavi napako v članku