Računalništvo, telefonija
22.11.2013 17:25

Deli z drugimi:

Share

Si res želite »doma« izdelano spletno stran?

Obstaja več načinov, kako lahko promovirate svojo spletno stran. Lahko je to oglaševanje, lahko s pomočjo družabnih omrežji, lahko pa s pomočjo dodatnih vsebin, ki jih redno pišete in dodajate.
Si res želite »doma« izdelano spletno stran?
Si res želite »doma« izdelano spletno stran?

Dejstvo je, da si vsaka spletna stran želi čim več obiska. Dobimo ga lahko s pomočjo zgoraj naštetih dejanji ali pa z redno pripravo in objavo koristnih vsebin. Slednji način, je zelo pomeben vir grajenja spletne prisotnosti. Zakaj? Ker kvaliteta in količina vsebine na vaši strani pove, koliko dejansko delate v smeri, da bi bila vaša stran bolj vidna, bolj koristna in posledično bolj obiskana.

Poleg vsebine na spletni strani, lahko povečate obisk tudi z rednim pisanjem in objavo člankov oz prispevkov. Ti so lahko so bolj tehnični, lahko so novice iz vašega poslovnega področja, ali pa članki izobraževalne narave.

Kakšne so torej prednosti pisanja člankov?


1. Povratne povezave

Če članek objavite zunaj spletne strani in v članke dodate povezavo na vašo stran, ustvarite povratno povezavo. Ta vam prinese obisk in pa “plus” točke pri Google pajkih. In oni so tisti, ki ponujajo višje pozicije med naravnimi rezultati v iskalniku.

2. Objava člankov na uspešnih straneh

Objava vaših člankov naj ne bo kjerkoli. preden članek objavite, naredite dobro strategijo, kje in kam boste objavili. Izberite strani, ki se že pojavljajo višje med naravnimi rezultati in pa dirketorije, kjer članke objavljajo. Tako vas bodo hitreje naši in na podlagi vaše zanimive vsebine prišli na spletno stran.

3. Razširite lovke

Bolj, kot je vaša vsebina razpršena, več možnosti imate, da vas najdejo tudi tisti, ki vas še ne poznajo. Na ta način gradite razpoznavnost in kredibilnost, kar se v očeh iskalca že takoj razlikujete od vaših konkurentov: tistih, ki jih ni nikjer.

In kaj napisati v članku?

Vsebina mora biti v prvi vrsti kvalitetna in zanimiva. To pomeni, da pišete o stvareh, ki jih poznate: pišite tako, da vas bo vaša ciljna publika razumela in pišite tako, da vas bodo z užitkom brali. Kvaliteta člankov pa se kaže tudi v ključnih besedah, ki jih uporabite. Le te so namreč tiste, ki bodo Google pajke privabile.

Spremljate kakšnega od vaših konkurentov in se prijavite na njihove e-novice. Preverite koliko vsebin sprocesirajo oni. Morda dobite kakšno primerno zamisel. Možnosti je veliko, potrebnega je le nekaj časa.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SPLETNIK d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SPLETNIK d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Izdelava spletne prisotnosti, pridobivanje obiska, vzpostavitev odnosa s kupci in merjenje učinkovitosti spletnega ekosistema

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SPLETNIK d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

IMEDIA GSM d.o.o.

Prvomajska ulica 39, 5000 Nova Gorica, Tel: 08 205 86 61
Mishop.si je spletna trgovina, specializirana za prodajo električnih aparatov znamke Xiaomi (posebej pametnih telefonov, pa ne samo teh) na slovenskem območju. Storitve: - naročila ... Več

ADMIRAL DYNAMICS d.o.o.

PTC Diamant, Letališka cesta 5, 1000 Ljubljana, Tel: 01 810 91 92

NAVEZA d.o.o.

Ščita 9, 1315 Velike Lašče, Tel: 01 787 30 25
Naveza d.o.o. je podjetje z več kot 15 leti izkušenj na področju računalniške podpore, digitalizacije ter izdelave in vzdrževanja spletnih strani. Vedno si prizadevajo najti rešitve, ... Več

NOMISCOM, Simon Šebjanič s.p.

Kupšinci 31, 9000 Murska Sobota, Tel: 031 650 787