Strojna oprema
19.10.2005 06:24
Posodobljeno 16 let nazaj.

Shuttle XPC Media Center M1000

Ameriški Shuttle je za oboževalce domačega kina pripravil novo večpredstavnostno napravo opremljeno z operacijskim sistemom Microsoft Windows Media Center Edition 2005. Zmogljivi računalniški sistem odlikuje modna oblika omejenih dimenzij in funkcije Hi-Fi komponent. Shuttle XPC Media Center M1000 se za tekoče poganjanje večpredstavnostih vsebin poslužuje varčnega mlinčka Intel Pentium M 740 (1,73 GHz) v navezi s sistemskim naborom Intel i915PM ter južnim mostom ICH6M. Bogata strojna oprema obsega še dve ploščici pomnilnika DDR kapacitete 256 MB ter 250-GB trdi disk s podatkovnim vodilom SATA. Nova večpredstavnostna naprava vsebuje tudi zvočno kartico podjetja Creative, ki dovoljuje priklop do osmih zvočnikov (7.1), DVD zapisovalnik, dve TV kartici, ki omogočata prikaz slike v sliki ter kvaliteten FM radijski sprejemnik. Izrisovanje slik

Shuttle XPC Media Center M1000.

je Shuttle zaupal grafični kartici NVIDIA 6600 LE na PCI-Express x16 vodilu z 256 MB grafičnega pomnilnika. Sistemu ne manjka niti omrežna povezljivost, saj razpolaga z gigabitno mrežno kartico ter modulom za brezžično povezovanje Wi-Fi 802.11 standarda b in g. Na samem ohišju, katerega sprednjo stran krasi VFD zaslon, se nahaja še bralnik osmih različnih vrst pomnilniških kartic. Ob nakupu računalniškega sistema Shuttle XPC Media Center M1000 bomo deležni daljinskega upravljalnika, kup uporabnega kablovja ter 2,5-palčne zunanje enote namenjene prenosu trdega diska. Shuttle XPC Media Center M1000 je v tujini že na voljo za preračunanih 450 tisoč slovenskih tolarjev.

RMC Pro d.o.o.

Brilejeva 7, 1000 Ljubljana, Tel: 01 236 36 33, 031 475 850
Podjetje RMC Pro vam bo pomagalo pri postavljanju in uresničevanju strateških ciljev. Kolikokrat ste se kot odgovorni, kot lastnik podjetja, kot direktor, kot vodja projekta spraševali, ... Več

Endava