Monitorji
09.06.2010 14:12
Posodobljeno 11 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Sharp z inovativno rešitvijo za večzaslonsko prikazovanje slik

Nova rešitev za večzaslonsko prikazovanje slik podjetja Sharp bi bila kot nalašč za igranje iger, a ne?
Nova rešitev za večzaslonsko prikazovanje slik podjetja Sharp bi bila kot nalašč za igranje iger, a ne?

Nadpovprečno inovativni inženirji podjetja Sharp so predstavili novo rešitev za večzaslonsko prikazovanje slik, ki je grajena na osnovi zaslonov z zdaleč najtanjšimi okvirji na svetu. Nova rešitev računalniškega giganta je pisana na kožo predvsem lastnikom grafičnih kartic AMD/ATI s tehnologijo Eyefinity, ki omogočajo hkraten priklop do šestih zaslonov, saj tanki robovi ne ovirajo pogleda na sliko.

Nova rešitev za večzaslonsko pokazovanje slik podjetja Sharp je grajena na osnovi zaslonov LCD V601, ki se lahko pobahajo s 60-palčno oziroma 152,5-centimetrsko diagonalo in le 6,5-milimetrskim okvirjem. Računalniški gigant je novost med drugim že predstavil na japonskem sejmu Digital Signage, kjer je s strani radovednih obiskovalcev požel tudi veliko pozitivnih kritik.

Nova rešitev za večzaslonsko pokazovanje slik podjetja Sharp, ki naj bi na trg prispela najkasneje do konca leta, bo sprva kakopak namenjena predvsem podjetjem, in sicer za namene oglaševanja. Navadnim smrtnikom naj bi tovrstne rešitve postale dostopne šele čez dve leti.

Vas zanima več iz te teme?
Sharp monitorji LCD monitorji 4K monitorji

Prijavi napako v članku