Računalništvo, telefonija
14.07.2010 17:31
Posodobljeno 11 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Sharp napada s skoraj brezrobno video steno!

Na letošnjem InfoCommu v Las Vegasu, svetovno vodilnemu sejmu avdio-video medijev, je Sharp proslavil premiero paradne LCD enote, ki jo uvrščamo v serijo profesionalne opreme. Novinec PN-V601 je dizajniran za postavitev v video stene, zato se ponaša z izjemno tankim robom ter optimalno, 152 centimetrsko (60”) diagonalo. Polnozaslonska LED osvetlitev zagotavlja enakomerno razporeditev svetlobe ter živahne barve po vsej zaslonski površini.
Sharp PN-V601 obeta veliko!
Sharp PN-V601 obeta veliko!

Sharp

se je na letošnjem Infocomu postavil s 3×3 postavitvijo video stene, ki je skupaj ponudila kar 4,6-metrsko (180”) diagonalo. To je bilo mogoče s pomočjo “brezrobnega” novinca profesionlne LCD opreme podjetja Sharp, PN-V601. Zgolj 6,5 milimetrski rob posamezne enote, naredi namreč video steno praktično nelomljeno z odvečnimi robovi posameznega zaslona.

Polno-zaslonska LED osvetlitev zagotavlja živahno sliko ne glede na vsebino, medtem ko več sto belih LED diod za zaslonom poskrbi za enakomerno porazdelitev svetlobe. Zahvaljujoč največji svetilnosti 700 kandelov na kvadratni meter, praktično ni odstopanja v svetlobni porazelitvi – niti na robovih!

“Takšne karakteristike naredijo PN-V601 idealnega spremljevalca vsakršne veliko-zaslonske namestitve – na raznih sejmih, večjih projektnih sobah podjetij, kot oglaševalski zaslon na raznih postajališčih ter letališih”, pojasnjuje Peter Heins, evropski produktni vodja za Sharp profesionalne zaslone.

PN-V601 je že dobavljiv pri slovenskemu distributerju, podjetju Tift, d.o.o.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem TIFT d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri TIFT d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem TIFT d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku