Računalništvo, telefonija
06.01.2016 15:35

Deli z drugimi:

Share

Se utapljate v papirjih? Naj se vaš svet digitalizira s pomočjo skeniraj.me

Le kdo se ne srečuje z večjim številom dokumentov bodisi doma ali v pisarni. Vendar običajno niso sistematično shranjeni, kar otežuje njihovo iskanje, sledljivost in varnost. Hkrati nam zavzemajo vedno več prostora. Vse to pa stane!
Digitalizacija dokumentov
Digitalizacija dokumentov

Skeniraj.me je odlična rešitev, s katero boste postali pravi gospodar svojih dokumentov in začeli poslovati bolj izjemno. Je rešitev, ki vam bo že v nekaj mesecih povrnila vaš vložek.

Kakšne koristi pa prinaša:

  • Hiter dostop do dokumentov iz pisarne in drugih oddaljenih lokacij
  • Prihranek časa, prostora in posledično denarja
  • Preglednost nad dokumenti
  • Sledljivost
  • Odzivnost
  • Varnost

Svoje papirne dokumente lahko v elektronsko obliko pretvorite sami ali pa to prepustite nam – v tem primeru jih skeniramo, indeksiramo in shranimo na vašo željeno lokacijo, od koder z njimi naprej upravljate vi. Če pa bi radi sami to storili, potem vam bomo svetovali, kakšen način indeksiranja in shranjevanja bi bil najprimernejši glede na naravo vašega dela in poslovne procese, ki jih izvajate v svoji organizaciji.

V osnovnem paketu uporabniki prejmejo Canon skener in programsko opremo. V ostalih paketih pa še programsko opremo za nadzor tiskanja ter aplikacijo za mobilno tiskanje in skeniranje (iz mobilnih naprav in oblaka).

Copia biro d.o.o. je edini Canon Premier partner v Sloveniji za področje rešitev tiskanja in upravljanje z dokumenti.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem COPIA BIRO d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri COPIA BIRO d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem COPIA BIRO d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku