Računalništvo, telefonija
07.05.2004 12:02
Posodobljeno 17 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

SAP FORUM 2004 – pospešiti rast poslovanja z inovacijo

Trg od podjetij zahteva inovativnost in prilagodljivost. Ponujajo se nove priložnosti. Prav tako pa je povsod tudi konkurenca. Zmagajo lahko le tista podjetja, ki se razlikujejo od drugih z novimi produkti, novimi strategijami, novimi načini poslovanja. SAP, vodilni svetovni ponudnik poslovno informacijskih rešitev, bo 19. in 20. maja letos ponovno združil strokovnjake za poslovanje z inovativnimi rešitvami za učinkovito poslovanje. Poslovno konferenco, letos drugo, bosta odprla vodilna moža dveh uspešnih slovenskih podjetij. Gospod Stojan Petrič iz Kolektor Group bo govoril, kako lahko slovensko podjetje uspešno posluje tudi na globalnih trgih. Gospod Silvo Svete iz Belinke pa bo govoril o uporabnosti poslovnih rešitev pri vodstvu v njihovem podjetju, saj se lahko hitreje odziva potrebam in spremembam trga.

Seveda se ne da izogniti niti pripravljenosti podjetij po vstopu v EU, zato bodo prvi dan konference gostje okrogle mize razpravljali na temo: “Ali smo pripravljeni dočakali EU?” o razmerah v njihovih podjetjih.

O nujnosti prilagajanja in zmožnosti podpore informacijske tehnologije poslovanju v vsakem podjetju, ki želi postati in ostati konkurenčno, bo drugi dan konference govoril tudi predstavnik Gartner Group Europe, Mark Raskino. Strokovnjaki, analitiki, SAP-ejevi uporabniki in druga slovenska podjetja bodo lahko na enem mestu spoznala, kako čim bolje izkoristiti obstoječe investicije in kako v vsakem trenutku oblikovati informacijsko podporo za svoje poslovne procese – in obenem zniževati celotne stroške.


Prijavi napako v članku