24.12.2021 06:53
Posodobljeno 3 meseci nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Samsung sodeluje z Netflixom – v drugo sezono serije Emily v Parizu bo vnesel ikonični slog in inovativno tehnologijo

Sodelovanje pariške lepote ter najnovejše modne naprave in inovacije Samsung.
V serijo je vključena kopica izdelkov Samsung.
V serijo je vključena kopica izdelkov Samsung.

Podjetje Samsung Electronics je objavilo najnovejši razvoj v svojem stalnem partnerstvu z velikanom Netflix. Tokrat so napovedali izid druge sezone Emily v Parizu, ki je nastala pod okriljem MTV Entertainment Studios. Serija, ki je sicer nominirana za nagrado Emmy, slovi po praznovanju ikoničnega pariškega sloga 21. stoletja.  Produkcija je sodelovala tudi s podjetjem Samsung, da bi oboževalcem serije predstavila vrhunsko tehnologijo svetovnega razreda.

V prvi sezoni so čudovito okolje in pariški liki omogočili gledalcem vpogled v francoski slog in kulturo, kar je tudi gonilna sila za uspeh serije. Občutek pobega pred resničnostjo je ponazorila vrhunska igralna zasedba, vključno z ikoničnim likom Sylvie Grateau. Sylvie, ki jo sicer igra predstavnica podjetja Samsung Filipine Leroy-Beaulieu, nastopa kot šefica glavne junakinje Emily in direktorica agencije za trženje luksuznih izdelkov Savoir. Sylvie uteleša pravo stilsko avtoriteto; odlična pri svojem delu, močna, poveljujoča in brez napora vedno urejena, je postala eden najbolj priznanih in priljubljenih likov prve sezone. V drugi sezoni je Sylvie izbrala eleganten in hiter Samsung Galaxy Z Flip3 5G, da bi poskrbela, da ostane na vrhu svojega osebnega in poklicnega življenja ter Emily in vso agencijo drži na nogah.

Toda Sylvie ni edina, ki ima koristi sloga in glamurja Galaxy Z Flip3 5G. Za začetek druge sezone bosta Samsung in Netflix oboževalcem serije z integrirano kampanjo prinesla ikonični slog in inovativno tehnologijo; oglase brez povezave, družabno in vplivno vsebino ter TikTok filter, ki oboževalcem ponuja nov način uživanja v oddaji skozi objektiv Galaxy Z Flip3 5G. Filter bo oboževalcem omogočil, da »spremenijo scenarij« in tako postanejo glavni lik na svojem animiranem plakatu Emily v Parizu. Osupljivi Galaxy Z Flip3 5G se bo odprl pred uporabnikom in ga postavil pred ikonični Eifflov stolp. Uporabniki TikToka lahko preizkusijo učinek »spremembe scenarija« od 28. decembra.

Benjamin Braun, vodja marketinga za Evropo pri podjetju Samsung, je dejal: »Pri nas smo vedno v ospredju ustvarjalnosti in inovacij. Navdušeni smo nad sodelovanjem z Netflixom za drugo sezono ene izmed njihovih največjih uspehov, Emily v Parizu, pri tem pa bomo videli Sylvie, kako nosi ikonični Galaxy Z Flip3 5G, ki se popolnoma prilega osebnosti naprave. Veselimo se nadaljnjega in globljega razvoja tega partnerstva v prihodnosti.«

Najnovejša linija vrhunskih izdelkov Samsung naj bi premaknila meje inovacij za oboževalce omenjene serije in predstavila sposobnost blagovnih znamk za združevanje sloga z vodilnimi inovacijami in izdelavo. Nekateri izdelki Samsung, ki so vključeni v serijo:

• Galaxy Z Flip3 5G: vrhunski in inovativen zložljiv telefon, razvit za oblikovalce trendov in ljubitelje večopravilnosti, ki želijo preprosto preklapljati med snemanjem popolnega »selfija« in pošiljanjem e-pošte ali le spremljati svojo najnovejšo epizodo na poti.

• Galaxy Watch3: modna in funkcionalna nosljiva naprava, ki vam omogoča, da z enim zapestjem spremljate vse svoje meritve dobrega počutja in tako spremenite vaš dnevni sprehod v bleščečo modno pisto.

• Serif: edinstvena televizija, ki združuje ikonični dizajn in osupljivo sliko, da vsako oddajo ali film spremeni v vrhunsko izkušnjo gledanja, kot da se sami sprehajate skozi Muzej D’Orsay (narodni muzej Francije).

• Sero: Revolucionarni Sero TV je prvi dizajn na svetu, ki vam omogoča nemoteno preklapljanje med vodoravno in navpično vsebino, tako da lahko z lahkoto gledate Netflix ali mobilne družabne vsebine.

• Bespoke Cube: kompaktna in večnamenska rešitev hladilnika, ki jo lahko enostavno postavite kamor koli v domu, tako da bo vse, dlje časa sveže – od vina do kozmetike.

Bespoke hladilnik z zamrzovalnikom: ikonična modularna rešitev hladilnika, ki vam omogoča, da sprejmete personalizacijo in inovativno tehnologijo v vašem domu.

2. sezona Emily v Parizu je že na voljo za ogled na Netflixu.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani
Za več informacij so vam na voljo pri SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.


Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Posblagajna.com, Matic Laneger s.p.

Turje 74, 1431 Dol pri Hrastniku, Tel: 040-238-346
Zmogljiva rešitev za poslovno upravljanje, kot je to davčna blagajna, je pomembna za vsakega lastnika manjšega ali večjega podjetja v različnih panogah. Podjetje Matic Laneger ... Več
Zlati partner

iPROM d.o.o.

Šlandrova ulica 4b, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 511 07 50
Digitalna odličnost, ki prepriča iPROM je hiša znanja in izkušenj, ki naročnikom poenostavlja kompleksnost trženja v digitalnem okolju. Pripravljajo, organizirajo in izvajajo ... Več

KONCERN ENA d.o.o.

Koroška cesta 61, 3320 Velenje, Tel: 03 891 95 40
Koncern Ena upravlja spletno trgovino in-put.com, kjer najdete pester izbor računalniške in digitalne foto opreme. Več

ADMIRAL DYNAMICS d.o.o.

PTC Diamant, Letališka cesta 5, 1000 Ljubljana, Tel: 01 810 91 92
Digitalna transformacija ni le beseda enodnevnica, ampak postavlja trende in smernice za nadaljnji razvoj poslovnih procesov. Nove in transformativne tehnologije so osvajala delovna ... Več