Računalništvo, telefonija
23.01.2017 15:52
Posodobljeno 4 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Samsung ne bo predstavil Galaxya S8 naslednji mesec

Samsung Galaxy S8 naj bi se kar precej razlikoval od njegovega predhodnika!
Samsung Galaxy S8 naj bi se kar precej razlikoval od njegovega predhodnika!

V nasprotju z običajem v preteklih letih, so se pri Samsungu odločili za preložitev predstavitve nove generacije pametnih telefonov Galaxy S8. V preteklih letih je Samsung izkoristil največji mobilni sejem v Barcelon, za predstavitev nove generacije pametnih telefonov Galaxy. To je veljalo za Galaxy S5, S6 in S7. Tokrat pa so kot kaže problemi večji od pričakovanih in pri Samsungu tudi uradno zamujajo s predstavitvijo Galaxy S8 pametnih telefonov.

Razlogov za takšno odločitev ni težko iskati. Šele pred nekaj tedni so pri Samsungu ugotovili kaj točno je razlog za eksplodirajoče se baterije v pametnih telefonih Galaxy Note. Rezultati preiskave, ki so bili objavljeni danes, so lahko tako tudi povezani z razvojem pametnega telefona Galaxy S8. Slednji mora na trgu doseči dobre rezultate saj se le tako pri Samsungu lahko izognejo še večjim kritikam na račun izdelave pametnih telefonov.

Nova generacija Galaxy S8 pametnih telefonov po neuradnih informacijah prinaša pričakovane izboljšave na področju hitrosti delovanja procesorjev, kamere in zaslona. Slednji naj bi se razpostiral čez večjo površino. Stranice naj bi bile tako manjše od predhodnih generacij. S tem pa se tudi namiguje na uporabo čitalnika prstnih odtisov neposredno po celi površini zaslona. Skoraj zagotovo pa bodo pri Samsungu predstavili pametnega asistenta kot ga imajo danes že pri Applu ali Microsoftu. Ime asistenta naj bi bilo Bixby in funkcionalno gledano naj bi asistent opravljal podobne storitve kot to že daljše obdobje počneta Siri pri Applu in Cortana pri Microsoftu. Bomo videli ali bodo s tem pri Samsungu uspeli prepričati kupce.


Prijavi napako v članku