Obvestila podjetij
27.09.2021 14:08
Posodobljeno 4 tedni nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Samsung napoveduje naslednje poglavje svoje izkušnje Neustavljivo življenje s potovanjem v »hišo presenečenj«

Na spletnem dogodku »Neustavljivo življenje: hiša presenečenj« bo 12. oktobra 2021 znamka Evropi razkrila svoj najnovejši ekosistem naprav.

Družba Samsung Electronics Co, Ltd. napoveduje letošnji dogodek »Neustavljivo življenje: hiša presenečenj«. Po uspehu lanskoletnega dogodka letošnja izkušnja vodi koncept Samsung hiše še korak dlje in udeležence potopi v virtualen ogled doma Neustavljivih. To je družina eklektičnih likov, katerih vsakdanje življenje Samsungov ekosistem dopolnjuje z žarom in funkcionalnostjo.

Ob črpanju navdiha iz lanske uspešne postavitve igralne platforme bo družba Samsung razkrila svoje najnovejše inovacije v obliki zgodbe, izpovedane skozi »hišo presenečenj«. Izkustveno popotovanje prikazuje življenje ključnih profilov kupcev in poudari zmožnost izdelkov Samsung, da spodbudijo veselje, domišljijo in produktivnost v vsakodnevnem življenju. Udeleženci bodo odšli z željo in samozavestjo, da se premaknejo iz udobja svojega vsakdana v življenje, ki neti dogodivščine in kreativnost. Tako Samsung opredeljuje Neustavljivo življenje.

Oblika in koncept dogodka »Neustavljivo življenje: hiša presenečenj« ustvarjata občutek prijetnosti in enostavnosti v žanru, ki se navadnemu potrošniku dostikrat zdi kompleksen. S to edinstveno izkušnjo družba Samsung še naprej ustvarja človeške inovacije, ki kljubujejo oviram in kupcem omogočajo, da živijo bolj povezano in inovativno. Vse to bo jasno tekom dogodka.

»Že skoraj dve leti je naš dom varen pristan, ki nudi zavetje pred kovidno turbulenco zunanjega sveta. Naši mobilniki in tablice so nam omogočile, da smo ohranili vez z družino in prijatelji. Televizijski sprejemniki so mnogim ponudili način, da pobegnejo. Ko se ozremo v prihodnost, mnoge od nas naši domovi puščajo ravnodušne. Pri podjetju Samsung še naprej uvajamo čudovite inovacije, ki jih naši kupci obožujejo. Navdušeni smo, da lahko predstavimo naš nov nabor naprav za leto 2021, ki bo prinesel nov občutek zadovoljstva v domove širom Evrope in podžgal Neustavljivo življenje,« pravi Benjamin Braun, direktor trženja pri podjetju Samsung Europe.

Čeprav so cone udobja ključne v času negotovosti, tam ustvarjalnost in strast ne uspevata. Sedaj, ko naši domovi prehajajo v hibriden prostor, ki nudi tako udobje kot navdih, je za večino že skrajni čas za ponastavitev. Z najnovejšo izkušnjo Neustavljivo življenje želi družba Samsung spodbuditi tiste, ki v svojih domovih ne najdejo navdiha, da ponovno pritisnejo »Play«, da zanetijo iskro v svojem domu, ki je postal postan in mračen, ter se ponovno zaljubijo vanj.

Samsungov dogodek »Neustavljivo življenje: hiša presenečenj« bo medijskim in maloprodajnim partnerjem ter partnerjem iz industrije vrata odprl 12. oktobra ob 10. uri (BST).

Izkušnja bo javnosti na voljo od 18. oktobra od 10. ure (BST) na www.samsung.com. #LifeUnstoppable.

Vas zanima več iz te teme?
Samsung

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani
Za več informacij so vam na voljo pri SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

GAMBIT TRADE d.o.o.

Savska cesta 3a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 437 63 33
Podjetje Gambit trade d.o.o. je specializirano za rešitve vodenja prodaje in prodajnih skupin. Pomagajo vam pri uvajanju Microsoft rešitev … Več

Digital.si, Mojca Petan s.p.

Rašica 31a, 1315 Velike Lašče, Tel: 070 175 175
Spletna prisotnost podjetja ne glede na panogo lahko močno vpliva na uspeh in razvoj. V današnjem času se nekatera podjetja še vedno ne zavedajo, da večina strank pred nakupom ... Več

NGN MEDIA

Ulica 15. maja 10b, 6000 Koper/capodistria, Tel: 041 694 668

OBLIKOVANJE.COM

Slovenska ulica 25, 9000 Murska Sobota, Tel: 02 522 14 21
Podjetje Oblikovanje.com je v slovenskem računalniškem prostoru prisotno že od samega začetka. Z več kot 20 leti izkušenj ter s strategijo kakovostnega poslovanja in storitev ... Več