Računalništvo, telefonija
11.12.2016 07:55

Deli z drugimi:

Share

Samsung kopira celo barve telefonov iPhone 7!

Novi Galaxy S7 Edge Black Pearl izgleda naravnost fantastično!
Novi Galaxy S7 Edge Black Pearl izgleda naravnost fantastično!

Da bi izboljšalo svoj položaj v primerjavi s konkurenco (beri s podjetjem Apple), je podjetje Samsung predstavilo novo različico pametnega mobilnega telefona Galaxy S7 Edge. Tu gre za različico Black Pearl, ki seveda v celoti posnema konkurenčni telefon Apple iPhone 7 Jet Black. To pomeni, da je novost povsem odeta v črno barvo, kar ga pričakovano naredi nadvse všečnega.

Samsung je povsem črno različico pametnega mobilnega telefona Galaxy S7 Edge Black Pearl po vsej verjetnosti ponudil v prodajo zgolj zaradi tega, da bi na račun priljubljenega pametnega mobilnega telefona še nekaj dodatnega zaslužil. Novost je namreč oblikovana na način, da v javnosti ne bo ostala neopažena, primerna pa je tako za ženske kot moške uporabnike storitev mobilne telefonije. Enako barvno kombinacijo naj bi podjetje Samsung uporabilo tudi pri pripravi naslednika telefona Samsung Galaxy S7, ki naj bi bil kmalu na voljo v prosti prodaji.

Povsem črna različica pametnega mobilnega telefona Galaxy S7 bo na voljo samo za model Edge, in sicer tistega, ki ima za shranjevanje podatkov na voljo 128 gigabajtov prostora. Na žalost bo novost mogoče kupiti le na izbranih trgih. Ali bo ta na voljo tudi pri nas, žal še ni znano.


Prijavi napako v članku