Telefoni
10.04.2013 07:08

Deli z drugimi:

Share

Samsung Galaxy Win: Mobilnik za zmagovalce

Galaxy Win je najnovejši pametni mobilni telefon podjetja Samsung, ki je pisan na kožo nekoliko zahtevnejšim uporabnikom in poslovnežem, saj je grajen na osnovi mobilnika Galaxy S3.Ta bo sprva naprodaj le na Kitajskem, nekoliko kasneje pa bo po vsej verjetnosti na voljo tudi nam.
Galaxy Win bo kot nalašč za tiste, ki si ne morejo ali ne želijo privoščiti zmogljivejšega mobilnika Galaxy S3.
Galaxy Win bo kot nalašč za tiste, ki si ne morejo ali ne želijo privoščiti zmogljivejšega mobilnika Galaxy S3.

Podjetje Samsung niza nove modele pametnih mobilnih telefonov Android kot za stavo. Takoj po predstavitvi dveh novih mobilnikov Galaxy za mlade (http://goo.gl/fXURh), je južnokorejski gigant namreč najavil nov pametni mobilni telefon, ki pa je pisan na kožo nekoliko zahtevnejšim uporabnikom in poslovnežem. Mobilnik Samsung Galaxy Win je opremljen s 4-jedrnim procesorjem frekvence 1,2-gigaherca in 4,7-palčnim (11,9-centimetrskim) zaslonom ločljivosti 480 x 800 slikovnih točk (WVGA).

Mobilnik Samsung Galaxy Win uporabnike ne bo zlahka pustil na cedilu, saj razpolaga z gigabajtom sistemskega pomnilnika, baterijo kapacitete 2.000 miliamper ur in vgrajenim pomnilnikom kapacitete osem gigabajtov, pri čemer slednjega lahko povečamo z uporabo pomnilniške kartice microSD. Za zajem fotografij in videoposnetkov je na voljo digitalni fotoaparat ločljivosti pet milijonov točk, za zanesljivo in hitro delovanje pa skrbi Android 4.1.2. Uporabniki bodo zagotovo navdušeni tudi nad možnostjo uporabe dveh kartic SIM.

Pametni mobilni telefon Samsung Galaxy Win bo na voljo v dveh barvnih odtenkih, in sicer klasični beli in titansko sivi. Novost bo sprva žal naprodaj le na Kitajskem, nekoliko kasneje pa bo po vsej verjetnosti prispela tudi v Evropo. Mobilnik Samsung Galaxy Win bo namreč na voljo tudi v izvedbi za eno telefonsko kartico SIM in z vgrajenim pomnilnikom kapacitete 16 gigabajtov. Maloprodajna cena novosti naj bi bila do 20-odstotkov nižja v primerjavi s priljubljenim pametnim mobilnim telefonom Galaxy S3.

Vas zanima več iz te teme?
Samsung telefoni

Prijavi napako v članku