Tablični računalniki
28.08.2013 09:18

Deli z drugimi:

Share

Samsung Galaxy Tab 3 za najmlajše

Podjetje Samsung je za najmlajše pripravilo posebno različico tabličnega računalnika družine Galaxy Tab 3, ki je opremljen z namensko programsko opremo ter je odporen na padce in udarce. Novost bo v Evropo prispela v jeseni in bi lahko bila naprodaj tudi pri nas.
Najmlajši ga bodo zagotovo takoj vzljubili!
Najmlajši ga bodo zagotovo takoj vzljubili!

Malčki nadvse obožujejo sodobno tehnologijo, zato je podjetje Samsung zanje pripravilo posebno različico tabličnega računalnika družine Galaxy Tab 3. Namenska tablica je opremljena s posebno silikonsko zaščito, zato ji neželeni padci in udarci ne morejo do živega. Ker je novost namenjena najmlajšim je na njej nameščen otrokom prijazen mobilni operacijski sistem Android 4.1 Jelly Bean z bogato paleto izobraževalne programske opreme, izobraževanih iger in celo elektronskih knjig. Na voljo je celo poseben program za enostaven nadzor nad nameščeno programsko opremo.

Strojna oprema tabličnega računalnika Samsung Galaxy Tab 3 za najmlajše obsega 2-jedrni procesor frekvence 1,2 gigaherca, gigabajt sistemskega pomnilnika, vgrajeni pomnilnik z osmimi gigabajti prosta (razširljiv preko pomnilniških kartic microSD), spletno kamero ločljivosti 1,2 milijonov točk, brezžično povezavo Bluetooth 3.0 in brezstično tehnologija NFC. Za prikaz slik je na voljo zaslon s 7-palčno (17,8-centimetrsko) diagonalo in ločljivostjo 1.024 x 600 slikovnih točk. Otroški Samsung Galaxy Tab 3 v debelino meri le 9,9 milimetrov in tehta dobrih 300 gramov.

Tablični računalnik Samsung Galaxy Tab 3 za najmlajše bo konec avgusta naprodaj v Južni Koreji, v jeseni pa bo na voljo še v ZDA, Evrop, Kitajski in Afriki. Upajmo, da bo novost prispela tudi k nam.

Vas zanima več iz te teme?
Samsung tablični računalniki

Prijavi napako v članku