Telefoni
31.08.2012 06:51

Deli z drugimi:

Share

Samsung Galaxy S3 še v rjavi

Vsakemu svojega!
Vsakemu svojega!

Pametni mobilni telefon Galaxy S3 podjetja Samsung se še vedno prodaja kot vroče žemljice. Mnogi morajo nanj čakati tudi po več dni, saj zaloge pogosto gredo že po nekaj urah. Pametni mobilni telefon Galaxy S3 gre dobro v prodajo tudi zaradi zanimivih barv ohišja. To se je več kot dobro pokazalo pri rdeči različici Samsungovega supermobilnika, ki jo je pred kratkim kot prvi ponudil v prodajo ameriški ponudnik storitev mobilne telefonije AT&T. Ta je namreč med Američani povzročila pravo nakupovalno evforijo. Vse zaloge novinca so pošle v pičlih nekaj urah.

Kmalu bodo na svoj račun prišli še ljubitelji rjave barve. Samsung bo dosedanjim barvam Pebble Blu (peščeno modra), Ceramic White (keramično bela) in Garnet Red (krvavo rdeča) namreč dodal še rjavo (Amber Brown). Z njim zagotovo ne boste ostali neopaženi in boste vedno v središču pozornosti. Rjavi pametni mobilni telefoni so namreč izjemno redki in zato še toliko bolj cenjeni. Novi Samsung Galaxy S3 bo zaradi prestižnega izgleda pisan na kožo celo poslovnežem in ostalim pomembnežem (politikom, direktorjem, glasbenim zvezdam in drugim).

Če vam čokoladno rjava ne bo všeč (obiskovalci sejma IFA 2012 so sicer bili nad njim izjemno navdušeni), potem vam priporočamo, da še nekoliko počakate. Kmalu naj bi bile namreč na voljo še dve barvi, in sicer safirno črna (Sapphire Black) in titansko siva (Titanium Gray). Katere barve pametnega mobilnega telefona Samsung Galaxy S3 bodo na voljo kupcem, bo v največji meri odvisno predvsem od ponudnikov mobilnih storitev oziroma trgovskih verig. Vsi novi barvni odtenki supermobilnika Android naj bi bili naprodaj še letos. Kakšen izmed njih bo skoraj zagotovo zašel tudi na sončno stran Alp.

Vas zanima več iz te teme?
Samsung telefoni

Prijavi napako v članku