Telefoni
24.08.2012 08:32

Deli z drugimi:

Share

Samsung Galaxy S Duos septembra v Evropi

Mobilnik Galaxy S Duos po obliki nekoliko spominja na supermobilnik Galaxy S3.
Mobilnik Galaxy S Duos po obliki nekoliko spominja na supermobilnik Galaxy S3.

Dobra novica za vse, ki uporabljate dve SIM kartici. Podjetje Samsung je namreč najavilo, da bo Galaxy S Duos v Evropi na voljo že septembra. Tu gre za pametni mobilni telefon Android, ki se lahko pobaha tako s prefinjeno in modno obliko kot možnostjo uporabe dveh kartic SIM. Tu bomo lahko en aparat uporabljali tako za delo kot za zasebno življenje. Poleg tega bomo lahko z uporabo kartic dveh ponudnikov mobilnih storitev privarčevali zajetne kupe denarja.

Podjetje Samsung je razkrilo tudi strojno opremo novinca. Pametni mobilni telefon Galaxy S Duos (model S7562) bo za tekoče poganjanje mobilnega operacijskega sistema Android in nameščene programske opreme uporabljal gigaherčni procesor Snapdragon MSM7227A v navezi s 512-megabajtnim pomnilnikom. Zajem nepozabnih trenutkov so Samsungovi inženirji zaupali digitalnemu fotoaparatu ločljivosti pet milijonov točk, medtem ko je za shranjevanje podatkov na voljo štiri gigabajte pomnilnika. Tega bomo lahko seveda po potrebi razširili z uporabo pomnilniških kartic microSD.

Pametni mobilni telefon Galaxy S Duos bo za prikazovanje slik i mel na voljo štiri palčni oziroma 10,2-centimetrski TFT zaslon ločljivosti 480 x 800 slikovnih točk. Dolgo avtonomijo delovanja mu bo zagotovila baterija s kapaciteto 1.500 mAh. Novinec bo tehtal 120 gramov. Na njem bo nameščen »preverjeni« mobilni operacijski sistem Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Samsung bo maloprodajno ceno pametnega mobilnega telefona Galaxy S Duos žal razkril šele tik pred pričetkom prodaje. Pri nas ga lahko pričakujemo v drugi polovici septembra.

Vas zanima več iz te teme?
Samsung telefoni

Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

RSLukan, Matjaž Lukan s.p.

Pri malem kamnu 11, 1000 Ljubljana, Tel: 051 302 160
Delovanje sodobne družbe je pogojeno z brezhibnim delovanjem računalniških in informacijskih sistemov. Predstavljajte si svet brez tehnologije ali še huje, svet brez ustrezne IT ... Več

PROWEB SOLUTIONS, Sebastijan Jakomini s.p.

Potrčeva cesta 50, 2250 Ptuj, Tel: 041 739 655

M-SISTEM d.o.o.

Pot na Drenikov vrh 12, 1000 Ljubljana, Tel: 041 693 934

MVM SERVIS d.o.o.

Na trgu 28, 3330 Mozirje, Tel: 031 611 116
MVM SERVIS, spletne in grafične storitve, d. o. o. je podjetje, specializirano za celovito ponudbo kreativnih grafičnih rešitev na ključ. Od konkurence jih ločuje popolnoma lastna ... Več