Telefoni
03.04.2011 14:59

Deli z drugimi:

Share

Samsung bo v linijo Galaxy dodal še model I9001

Samsungova linija Galaxy šteje že mnogo članov.
Samsungova linija Galaxy šteje že mnogo članov.

Samsung bo svojo popularno linijo Galaxy razširil z novim modelom. Gre za mobilni telefon s polnim imenom I9001 Galaxy S Plus, ki se lahko pohvali z dobrimi karakteristikami. Čeprav gre za dobre karakteristike, pa te še vseeno niso na nivoju prihajajočega modela Galaxy S2.

Na lično oblikovani zunanjosti modela Galaxy S Plus lahko najdemo 4-palčni (10,2 centimetra) Super AMOLED zaslon. Ta je v primerjavi z zaslonom modela Galaxy S2 nekoliko manjši in obenem tudi malce manj kvaliteten. Na zunanjosti lahko opazimo tudi kamero, ki premore solidnih 5-megapikslov. Ta je med drugim sposobna snemati HD video posnetke v ločljivosti 1.280 x 720 (30 slik na sekundo).

Notranjost mobilnika Galaxy S Plus je opremljena z 1,4-gigaherčnim procesorjem Qualcomm MSM8255T, ki skrbi, da mobilnikov operacijski sistem Android 2.3 (Gingerbread) teče kar se da tekoče. Od znanih karakteristik pa omenimo še, da se v notranjosti skriva tudi 1.650 mAh baterija.

Vsi zainteresirani kupci bodo ta mobilnik lahko kupili že zelo kmalu. Njegov prihod je namreč napovedan za mesec april. Na spletu je bilo sicer možno zaslediti tudi njegovo ceno. Ta naj bi znašala 24.000 ruskih rubljev, kar znaša preračunanih 587 evrov. Glede na to, da se model Galaxy S2 v prednaročilu prodaja za 489 evrov, pa je ta cena modela Galaxy S Plus verjetno netočna.

Vas zanima več iz te teme?
Samsung telefoni

Prijavi napako v članku