Programska oprema
28.02.2006 15:16

Deli z drugimi:

Share

S&T Hermes Plus postal partner podjetja VMware

Slovenski predstavnik družbe S&T, podjetje S&T Hermes Plus d.d., je izpolnil zahtevne pogoje za pridobitev partnerskega statusa podjetja VMware in tako postal njegov partner za velika poslovna okolja – “VMware Enterprise Partner”. V sklopu partnerstva bo S&T Hermes Plus na slovenskem trgu poleg trženja programov zagotavljal tudi tehnično podporo njihovim izdelkom. Zaradi tega so v S&T Hermes Plusu svojo ekipo že razširili z ustrezno usposobljenimi strokovnjaki. Prvi večji projekti, predvsem v bančnem in zavarovalniškem sektorju, so že v fazi izvajanja.

“Pridobljeni partnerski status je za S&T Hermes Plus izjemno pomemben, saj tako še razširjamo nabor svojih storitev in rešitev,” je dejal Klavdij Godnič, predsednik uprave podjetja S&T Hermes Plus in generalni direktor regije Adriatic v S&T-ju. “S tem se nam odpirajo nove priložnosti za poslovni razvoj.”

Podjetje VMware, del podjetja EMC, je vodilni ponudnik na področju virtualizacije strežnikov v Intelovih okoljih. Največja svetovna podjetja uporabljajo VMwarove rešitve za poenostavljanje IT-infrastrukture, s katerimi se lažje prilagajajo hitro spreminjajočim se poslovnim zahtevam. Več informacij o podjetju VMware je na voljo na spletni strani www.vmware.com.


Prijavi napako v članku