Monitorji
15.08.2013 13:37

Deli z drugimi:

Share

S Philipsom do večjega delovnega prostora

Vsakodnevna povezava prenosnega računalnika z miško, tipkovnico in dodatnim monitorjem uporabnika prikrajša za dragoceni čas. Novi 23 – palčni monitor Philips 231P4UPES omogoča enostaven priklop prenosnega računalnika z USB kablom, preostala računalniška oprema pa je že predhodno povezana.
Novi Philipsov monitor omogoča povečanje delovnega prostora s povezavo prenosnega računalnika z računalniško periferijo ter dostop do interneta s SuperSpeed USB kablom.
Novi Philipsov monitor omogoča povečanje delovnega prostora s povezavo prenosnega računalnika z računalniško periferijo ter dostop do interneta s SuperSpeed USB kablom.

Enostavna uporaba SuperSpeed USB kabla
Z vgrajenim USB 3.0 priklopom, ethernet vmesnikom in stereo zvočniki novi Philipsov monitor omogoča prenos slike ter zvoka in neposredno povezavo z internetom ali intranetom s pomočjo zgolj enega USB kabla. S to napredno USB 3.0 ali USB 2.0 povezavo lahko vsi uporabniki bolje izkoristijo svoje prenosne računalnike in novi Philips monitor brez dodatnih nastavitev ločljivosti zaslona in žičnih povezav. Novi Philipsov monitor je še posebej primeren za novejše prenosnike, saj imajo ti običajno manjše število priklopov, kar uspešno rešuje novi monitor.

Prednosti Philipsove novosti je strnil podpredsednik družbe MMD Europe gospod Thomas Schade: »Podjetniki vedno iščejo možnosti za povišanje produktivnosti, zelo nas veseli, da jim pri tem lahko pomagamo. Prenosni računalniki so vedno z njimi na poti, zato je njihova enostavna ter estetska povezava s računalniško opremo odločilnega pomena. Poleg tega pa sodobno poslovanje vse redkeje vključuje delo v pisarni, razen sestankov, okroglih miz in prezentacij rešitev poslovnim partnerjem. In prav tu Philips 231P4UPES ponuja izjemno rešitev, saj omogoča tudi možnost prenosa video konference s stereo zvokom.«

Povečanje kotne vidljivosti
Novi monitor omogoča prikaz kristalno čiste slike na 23 – palčnem zaslonu. Visoki kontrast ter širok vidni kot (idealno za skupno gledanje), možnost višinske nastavitve monitorja ter funkcija AutoPivot ponujajo najboljšo rešitev za vsako priložnost.

Varčevanje energije
Novi monitor vsebuje kopico rešitev za varčevanje z energijo. Dosega merila EPEAT Gold in TCO 6.0, kar ga uvršča med najnaprednejše na trgu. Opremljen je tudi s tehnologijo PowerSensor, ki avtomatsko zatemni sliko, ko uporabnika ni zraven. PowerSensor prinaša do 80 – odstotni prihranek energije, medtem ko izklop na glavnem stikalu zagotavlja ničelno porabo energije.

Vas zanima več iz te teme?
Philips monitorji LCD monitorji 4K monitorji

Prijavi napako v članku