Življenjski slog
08.06.2022 15:12
Posodobljeno 4 tedni nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Roborock S7 MaxV Ultra – robotski sesalnik z možnostjo mokrega brisanja

Robotski sesalnik, ki se lahko sam očisti in izprazni svoje rezervoarje za prah in vodo

Roborock S7 MaxV Ultra je zmogljiv robotski sesalnik, ki lahko sesa fin prah in večje smeti iz vaših tal, hkrati pa ponuja tudi možnost mokrega brisanja. Priklopna postaja Ultra je tokrat kar velika, vendar z razlogom. Očisti lahko spodnji del robotskega sesalnika namesto vas in napolni rezervoar za vodo ter izprazni lastno posodo za prah, kar resno zmanjša raven potrebnega vzdrževanja. Roborock S7 MaxV Ultra vključuje tudi vgrajeno kamero, s katero lahko opazujete svoj dom in se pogovarjate s hišnimi ljubljenčki. Pametna inteligenca pa omogoča, da si vaš prostor, kjer robot sesa, ogledate tudi v 3D.

Roborock je relativno novo ime na trgu robotskih sesalnikov. Za razliko od blagovnih znamk, kot je iRobot Roomba, ki ima za seboj dve desetletji izkušenj, je Roborock v svet robotskih čistilnikov vstopil šele leta 2014. Vendar se je po naložbi znamke pametnih telefonov Xiaomi zelo hitro pokazala, da je sposobna dati večja imena pod sabo in jih prekosati v večih kategorijah.

Roborock S7 MaxV Ultra je najnovejši robotski sesalnik blagovne znamke in ponuja najbolj praktično izkušnjo doslej. Ne samo, da lahko ta robotski sesalnik pobriše in pomete tla, ampak ima tudi bazno postajo, ki bo očistila krpo za brisanje in napolnila rezervoar za vodo namesto vas. Lahko celo izprazni posodo za prah v posodo, ki bo zdržala do sedem tednov umazanije in smeti. V ti posodi pa enostavno ali zamenjate vrečko z novo, ali pa jo preprosto izpraznete v koš za smeti in že je pripravljena na ponovno uporabo.

S7 MaxV Ultra ponuja pet stopenj sesanja in moči ter lahko sesa, briše ali uporablja obe funkciji hkrati. Še bolje, krpa za mookro brisanje uporablja tehnologijo zvočne vibracije, ki 3000-krat na minuto povzroči 3000-kratno čiščenje, da odstrani tudi tisto trdovratnejšo umazanijo iz tal, za razliko od konkurence, ki dejansko zgolj »poliva« vodo po vaših tleh.

Robotski sesalnik vključuje skener LiDAR in vgrajeno kamero za navigacijo po vašem domu. Slednjega lahko uporabite tudi za spremljanje vašega doma, ko vas ni ter zahvaljujoč mikrofonu in zvočniku, da pomirite svoje hišne ljubljenčke (jim kaj poveste na daljavo). Roborock S7 MaxV Ultra bo za hitro in učinkovito čiščenje ubral logično pot okoli vašega doma, ne pa naključne poti. Najbolj izpostavljena in potencialno umazana tla bo pustil za na koncu. Medtem ko pa povezljivost Wi-Fi pomeni, da je enoto mogoče upravljati prek aplikacije Roborock.

Roborock S7 MaxV Ultra je s ceno 1199€ eden najdražjih robotskih sesalnikov, ki so trenutno na trgu, a če seštejemo kaj vse omogoča in kaj vse zna, je ta cena popolnoma sprejemljiva in jo lahko opravičimo. Sesalnik je že na voljo preko uradne slovenske spletne trgovine Roborock Shop.

Obsežnejši test sledi v kratkem. Spremljajte nas.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
robotski sesalniki

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ELKOTEX d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri ELKOTEX d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ELKOTEX d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

RDEČA ORANŽA d.o.o.

Titova cesta 2a, 2000 Maribor, Tel: 051 691 862
Razmišljajte kot vaši kupci Kako prepričati vaše potencialne kupce? Ste poskusili različne marketinške strategije, ki niso obrodile želenih rezultatov? S temi izzivi se zadnjih ... Več

CARPEDIEM d.o.o.

Soška cesta 17, 5250 Solkan, Tel: 05 330 00 50
Če ni na spletu, ne obstaja. To je vodilo potrošnikov, ko iščejo in se odločajo za nakup določenega izdelka ali storitev. Identiteta podjetja je neposredno povezana s spletno ... Več

PROLON d.o.o.

Rogaška cesta 27, 3240 Šmarje pri Jelšah, Tel: 041 364 535
Računalniki so postali ključno poslovno orodje. Uporabljajo se pri vseh vidikih delovanja podjetja, vključno z ustvarjanjem in prodajanjem izdelkov, trženjem, računovodstvo, administracijo ... Več

NKT d.o.o.

Dunajska cesta 167, 1000 Ljubljana, Tel: 041 569 271
Dejavnosti podjetja NKT d.o.o. segajo na področje prodaje, vpeljave in uvedbe naprednih rešitev za poslovne avdio in video komunikacije. Njihovi strokovnjaki poskrbijo za načrtovanje ... Več