Življenjski slog
08.06.2022 15:12
Posodobljeno 10 mesecev nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Roborock S7 MaxV Ultra – robotski sesalnik z možnostjo mokrega brisanja

Robotski sesalnik, ki se lahko sam očisti in izprazni svoje rezervoarje za prah in vodo

Roborock S7 MaxV Ultra je zmogljiv robotski sesalnik, ki lahko sesa fin prah in večje smeti iz vaših tal, hkrati pa ponuja tudi možnost mokrega brisanja. Priklopna postaja Ultra je tokrat kar velika, vendar z razlogom. Očisti lahko spodnji del robotskega sesalnika namesto vas in napolni rezervoar za vodo ter izprazni lastno posodo za prah, kar resno zmanjša raven potrebnega vzdrževanja. Roborock S7 MaxV Ultra vključuje tudi vgrajeno kamero, s katero lahko opazujete svoj dom in se pogovarjate s hišnimi ljubljenčki. Pametna inteligenca pa omogoča, da si vaš prostor, kjer robot sesa, ogledate tudi v 3D.

Roborock je relativno novo ime na trgu robotskih sesalnikov. Za razliko od blagovnih znamk, kot je iRobot Roomba, ki ima za seboj dve desetletji izkušenj, je Roborock v svet robotskih čistilnikov vstopil šele leta 2014. Vendar se je po naložbi znamke pametnih telefonov Xiaomi zelo hitro pokazala, da je sposobna dati večja imena pod sabo in jih prekosati v večih kategorijah.

Roborock S7 MaxV Ultra je najnovejši robotski sesalnik blagovne znamke in ponuja najbolj praktično izkušnjo doslej. Ne samo, da lahko ta robotski sesalnik pobriše in pomete tla, ampak ima tudi bazno postajo, ki bo očistila krpo za brisanje in napolnila rezervoar za vodo namesto vas. Lahko celo izprazni posodo za prah v posodo, ki bo zdržala do sedem tednov umazanije in smeti. V ti posodi pa enostavno ali zamenjate vrečko z novo, ali pa jo preprosto izpraznete v koš za smeti in že je pripravljena na ponovno uporabo.

S7 MaxV Ultra ponuja pet stopenj sesanja in moči ter lahko sesa, briše ali uporablja obe funkciji hkrati. Še bolje, krpa za mookro brisanje uporablja tehnologijo zvočne vibracije, ki 3000-krat na minuto povzroči 3000-kratno čiščenje, da odstrani tudi tisto trdovratnejšo umazanijo iz tal, za razliko od konkurence, ki dejansko zgolj »poliva« vodo po vaših tleh.

Robotski sesalnik vključuje skener LiDAR in vgrajeno kamero za navigacijo po vašem domu. Slednjega lahko uporabite tudi za spremljanje vašega doma, ko vas ni ter zahvaljujoč mikrofonu in zvočniku, da pomirite svoje hišne ljubljenčke (jim kaj poveste na daljavo). Roborock S7 MaxV Ultra bo za hitro in učinkovito čiščenje ubral logično pot okoli vašega doma, ne pa naključne poti. Najbolj izpostavljena in potencialno umazana tla bo pustil za na koncu. Medtem ko pa povezljivost Wi-Fi pomeni, da je enoto mogoče upravljati prek aplikacije Roborock.

Roborock S7 MaxV Ultra je s ceno 1199€ eden najdražjih robotskih sesalnikov, ki so trenutno na trgu, a če seštejemo kaj vse omogoča in kaj vse zna, je ta cena popolnoma sprejemljiva in jo lahko opravičimo. Sesalnik je že na voljo preko uradne slovenske spletne trgovine Roborock Shop.

Obsežnejši test sledi v kratkem. Spremljajte nas.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
robotski sesalniki

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ELKOTEX d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri ELKOTEX d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ELKOTEX d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

AVTERA d.o.o.

Litijska cesta 259, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 01 585 36 10
Avtera d.o.o. je slovenski zastopnik in distributer nekaterih najpomembnejših blagovnih znamk s področja računalništva, informacijske tehnologije in zabavne elektronike. Trendi ... Več
Bronasti partner

E-MISIJA d.o.o.

Ljubljanska cesta 21d, 1241 Kamnik, Tel: 01 830 35 32
V E-MISIJI d.o.o. so v tridesetih letih svojega obstoja dokazali, da sodijo v sam vrh slovenske računalniške scene. Ne samo, da za njimi stoji več kot 20.000 zadovoljnih strank, ... Več
Zlati partner

TELEKOM SLOVENIJE d.d.

Cigaletova ulica 15, 1000 Ljubljana, Tel: 01 234 10 00
V skladu s svetovni trendi skupaj s hčerinskimi družbami doma in v tujini deluje kot enovita gospodarska Skupina Telekom Slovenije. Fiksno-mobilna konvergenca je imperativ časa. ... Več

DUNA ŠPENKO d.o.o.

Valburga 50, 1216 Smlednik, Tel: 041 736 701
Špenko TV Iskanje pravega podjetja, ki ustreza vsem vašim pogojem, ni nujno težavno. Filtriranje podjetij po izkušnjah in kvalitetni ponudbi je dobro osnovno merilo. Kaj kmalu se ... Več