Računalništvo, telefonija
27.06.2019 20:00

Deli z drugimi:

Share

Rezerviraj temnenje stekel kar prek spleta

.. Ste že kdaj razmišljali o tem, da bi v avtomobilu zatemnili stekla? Če se vam morda to ne zdi smiselno, berite naprej. Ko se boste odločili, lahko svoj termin rezervirate z le nekaj kliki ..
Rezerviraj temnenje stekel kar prek spleta
Rezerviraj temnenje stekel kar prek spleta

Prvo vprašanje vsakega dvomljivca je, zakaj bi sploh zatemnil stekla na avtomobilu. Zmotno je prepričanje, da dajo lastniki avtomobilov stekla zatemniti zgolj zaradi lepšega izgleda svojega jeklenega konjička. Zatemnjena stekla namreč s seboj prinesejo številne prednosti.

UV zaščita, zasebnost …

Prva omembe vredna prednost je UV zaščita in manjša utrujenost. Zatemnjena stekla namreč preprečujejo bleščanje in vdor močne svetlobe v notranjost avtomobila. Tako ščitijo odrasle in otroke pred škodljivimi UV žarki. Preprečujejo tudi preperevanje materialov v avtomobilu in obarvanje plastičnih površin zaradi močnega sonca.

Poznamo različne stopnje temnenja stekel na vozilih. Temnejše kot je, večjo zasebnost omogoča. Zatemnjeno steklo vas lahko tudi obvaruje pred vlomilci. Če na primer pozabite torbico ali kak drug vreden predmet v avtu, zaradi temnega stekla tat predmeta po vsej verjetnosti ne bo niti opazil, če pa se bo stekla že lotil, se to ne bo razletelo, ampak bo ostalo zalepljeno na folijo.

Morda na naslednji vidik še niste pomislili, a zatemnjena stekla vplivajo tudi na porabo goriva. Ker preprečujejo pregrevanje notranjosti in izboljšajo izolativnost, je manj obremenjena klimatska naprava avtomobila, posledično pa je manjša tudi poraba goriva.

On-line naročanje

Level studio vam zagotavlja kakovostno temnenje vozil in drugih površin. Posel opravijo hitro in profesionalno. Da verjamejo v svojo storitev, vam bo jasno, ko boste izvedeli, da zanj jamčijo s 7-letno garancijo.

So edini v Sloveniji, ki omogočajo on-line naročanje na temnenje stekel v samo nekaj minutah. Svoj termin lahko preprosto rezervirate na spletni strani www.level.si/temnenje-stekel.

Zatemnjenost stekla je odvisna od vaših želja. Izbirate lahko med različnimi stopnjami zatemnjenosti oziroma prepustnosti. Tudi to vam nudi Level studio. Na izbiro je 5 %, 15 % in 30 % propustnost.

V Level studiu temnenje opravijo v približno dveh urah, zanj nudijo 7-letno garancijo, nudijo pa tudi vso dokumentacijo in homologacijo za predelano vozilo. Ob predhodni rezervaciji brezplačno prejmete tudi nadomestno vozilo, cena temnenja pa je seveda prilagojena vašemu vozilu.

Zadovoljne stranke jim dajejo dodaten zagon

Dodaten zagon jim dajejo odzivi zadovoljnih strank in partnerjev, ki svoje izkušnje delijo na družbenih omrežjih: “Fantje so naredili odlično zatemnitev vozila! Poskrbeli so tudi za osvežitev avtomobila z njihovim dišalcem! Zelo prijazen mlad team!”

In še en zgovoren podatek: zatemnijo in polepijo več kot 1400 vozil letno.

Level studio ni samo to, je tudi tiskarna – nudijo grafične storitve, v njihovi spletni trgovini najdete vrsto zanimivih izdelkov za vaš dom ali avtomobil – od stenskih nalepk do nalepk za vaše jeklene konjičke, pa fototapete, stenske slike ter kuhinjske obloge.

Več najdete na www.level.si. Če imate kakršnokoli vprašanje, so vedno na voljo na telefonski številki 031 305 590 ali po elektronski pošti level@level.si.


Prijavi napako v članku