Programska oprema
24.11.2006 11:58

Deli z drugimi:

Share

Rešitev za nadzor stroškov tiskanja in večjo varnost dokumentov

Xenon forte sporoča, da nudi Kyocera Mita uporabnikom možnost nadzora stroškov tiskanja, povečanja varnosti in izboljšanja delovnega toka z novo predpripravljeno rešitvijo KYOcontrol Business Edition. Nova rešitev, temelječa na preprostem sistemu osebnih kartic, predstavlja odgovor na potrebe večine uporabnikov, ki jih skrbijo stroški tiskanja in varnost dokumentov.

Nadzor stroškov tiskanja
Rešitev KYOcontrol Business Edition omogoča organizacijam občutne prihranke z upravljanjem naprav za izpisovanje. Rešitev nadzoruje stroške izpisa vsake naprave in uporabnika. Možno je postaviti kvote ali omejitve izpisa uporabnika po načinu izpisa (črno-belo ali barvno) ali funkciji (kopiranje ali tiskanje). Rešitev prav tako poroča vse dejavnosti administratorju in nudi informacije o področjih, za katera se porabi največ denarja.

Varnost
Za izboljšanje varnosti in zaupnosti dokumentov posreduje rešitev naročila za tiskanje na varen osrednji tiskalniški strežnik, kjer jih shrani s pomočjo šifriranja podatkov. Za zbiranje podatkov iz varnega strežnika je mogoče uporabiti funkcijo Print&Follow. Uporabniki se morajo pri izbrani napravi identificirati s posebno osebno kartico, ki je del rešitve, in naprava pridobi podatke iz strežnika ter natisne potrebne dokumente. Šifriranje zagotavlja varno hranjenje dokumentov in preprečuje tiskanje, če oseba nima osebne kartice.

Učinkovitost delovnega toka
Funkcija Print&Follow izboljša učinkovitost delovnega toka z večjo dosegljivostjo naprave. Če prvotno izbrana naprava ni na voljo (na primer, če je zaposlena z obsežnim tiskalniškim opravilom ali pa je prazen toner), je mogoče izbrati alternativno napravo za izvedbo opravila.

Ta priročna funkcija nudi uporabnikom tudi tiskanje “on time on-site printing”, pri čemer se pošljejo podatki na oddaljeni tiskalnik, na primer v sejno sobo, tako da lahko uporabnik dobi natisnjene dokumente tik pred začetkom sestanka, ne da bi jih moral prenašati s sabo.

Enostavno upravljanje
Čeprav ima rešitev mnoge uporabne funkcije, je delo z njo zelo enostavno. Uporabnik mora samo povleči svojo osebno kartico in izbrati tiskalniško opravilo brez zapletenega brskanja med meniji. Celotno rešitev je mogoče enostavno namestiti in zagnati. V eni škatli je vse, kar potrebuje uporabnik: čitalec kartic, 20 osebnih kartic, CD s programsko opremo in kabel za števec kopij, namenjen večnamenskim napravam. Rešitev KYOcontrol Business Edition, namenjena napravam Kyocera Mita, podpira do 25 naprav in 500 uporabnikov brez potrebe po posebnem znanju in brez zapletenega procesa prilagajanja.

KYOcontrol Business Edition lahko učinkovito upravlja stroške tiskanja, vzdržuje zaupnost občutljivih dokumentov in izboljša učinkovitost delovnega toka.


Prijavi napako v članku