Televizorji
Življenjski slog
08.04.2022 09:11
Posodobljeno 3 meseci nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Razširite dogajanje z zaslona televizorja na ves prostor

Izkušnja gledanja televizije se spreminja in postaja pravo doživetje. Ne gre samo za kakovost slike in zvoka, ampak za celoto, ko se celo svetloba v prostoru prilagaja dogajanju na zaslonu.
Ambilight spremeni vse.
Ambilight spremeni vse.

Ko se zvečer usedemo v naslanjač, da bi si ogledali najljubšo serijo, tekmo ali igrali igre, se želimo počutiti kot da smo v središču dogajanja. Včasih si je bilo to težko predstavljati. Televizorji so z leti sicer močno napredovali, upravljamo jih lahko, ne da bi pri tem vstajali, sama kakovost slike je neprimerljiva s tisto pred leti, a potrebovali smo naslednji korak – neko celostno izkušnjo, ki bi dogajanje na zaslonu razširila, ga dopolnila in naredila še bolj doživeto.

Pri Ambilight tehnologiji gre za to, da televizor z LED diodami na zadnji strani projicira svetlobo, ki sledi dogajanju oziroma prikazani vsebini. Ambilightovi dinamični svetlobni učinki napolnijo prostor s prijetno toplo svetlobo, ki je ravno prav intenzivna, da ob njej uživamo, pa tudi oko si odpočije.

Ambilightove LED diode za robovi televizorja v realnem času steno (oziroma karkoli je za televizorjem) osvetljujejo z enakimi barvami, kot so prikazane na zaslonu. Ko boste enkrat preizkusili Philips Ambilight, se boste vprašali, kako ste brez njega doslej sploh gledali televizijo.

Ambilight spremeni vse

Pri gledanju filmov bo tehnologija Ambilight v vsak dom prinesla kinematografsko doživetje. Vsako dramo ali akcijo boste doživeli bolje kot s katerim koli televizorjem doslej. Včasih pogovorno rečemo, da smo »padli v dogajanje« v filmu. Ambilight bo ta občutek še okrepil – na najboljši možen način.

Pri gledanju športnih dogodkov, pa naj bo to nogomet, košarka ali kolesarska dirka, vas bo Ambilight postavil v središče dogajanja. Približal vam bo vsako akcijo na nogometnem igrišču in dodal tisto piko na i. Če malce karikiramo, boste na koncu res lahko rekli, da ste si tekmo ogledali v živo. Pravzaprav bo izkušnja gledanja še boljša.

Če pa se radi zabavate z igranjem iger, si boste težko predstavljali boljšo sliko kot na televizorju Ambilight z osvetlitvijo prostora, ki vas bo ponesla v življenje igričarskega junaka. Bi torej radi igrali igre na televizorju? Ko se zdi, da akcija ne more biti prikazana bolje, bo Ambilight v vaši dnevni sobi poskrbel za prav posebno vznemirjenje.

Ko si boste naveličani vsega zaželeli prisluhniti najljubši glasbi, bo Philipsov Ambilight televizor zvoku dodal novo dimenzijo. V načinu »glasba« bo namreč vaše sezname predvajanj obogatil z dinamičnimi in barvitimi svetlobnimi učinki – tako na samem zaslonu kot preko robov zaslona z LED diodami na zadnji strani naprave. Glasba bo dobesedno nežno obsijala ves prostor.

Tudi ko glasba potihne in si v svojem domu želite samo še miru, lahko ugasnete televizijski zaslon in glasbo, vseeno pa še naprej uživate v čarobnosti Ambilighta. Televizor torej izklopite, hkrati pa dovolite svetlobi, da v ozadju ustvari popolno vzdušje za sproščanje. Vi boste uživali v vsakem trenutku, prav tako pa tudi vaši obiski, ki vam bodo na skrivaj zavidali in se spraševali, kako ste to dosegli.

30-dnevni preizkus

Philips omogoča 30-dnevni preizkus televizorja Ambilight. Promocija omogoča, da kupite in 30 dni preizkušate katerega koli izmed Philips televizorjev z Ambilightom. V kolikor ne bo izpolnil vaših pričakovanj, ga lahko vrnete. Brez vprašanj.

Vračilo kupnine v preizkusnem roku 30 dni je možno samo za Philips Ambilight televizorje, kupljene v obdobju od 1. 4. do 15. 5. 2022 na prodajnih mestih, ki sodelujejo v promociji. Za več podrobnosti si lahko preberete pravila in pogoje promocije na spletni strani www.philips.si/ambilight-promocija.

Več o televizorjih Philips Ambilight najdete na www.philips.si/ambilight. (P.R.)


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Philips televizorji

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem TP VISION
Za več informacij so vam na voljo pri TP VISION
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem TP VISION? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

REMIS d.o.o.

Letališka cesta 32, 1000 Ljubljana, Tel: 01 521 13 18
Zlati partner

SIDERA d.o.o.

Ulica Gradnikove brigade 11, 1000 Ljubljana, Tel: 031 777 790
O PODJETJU Sidera, ki v latinskem jeziku pomeni zvezda in je nastala v želji, da bi njena ustanoviteljica Urška Ambrož svoje dolgoletno delo v medijih združila s kreativno žilico, ... Več

TRACE BS d.o.o.

Opekarniška cesta 5, 2270 Ormož, Tel: 05 905 23 81
V skupini Trace Solutions, katere del sta Trace BS Poslovne rešitve d. o. o. in Trace IS Informacijske rešitve, se ukvarjajo z razvojem, prodajo in uvajanjem istoimenske programske ... Več

CICERO, BEGUNJE, d.o.o.

Stegne 21c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 507 42 92, 041 662 178